Persoonlijke groei Psychotherapie

Psychodynamische therapie
Voorhout

In Lovte gebeuren er meerder activiteiten waarvan psychodynamische therapie een onderdeel is. Deze therapievorm kan vele ingangen geven om wegwijs te worden in jouw uitdagingen in het leven. 

Uitdagingen als: stress, onrust, onzekerheid, somberheid, gevoel van vastzitten, onrust, stress, eenzaamheid, vage lichaamsklachten, depressie, paniekaanvallen, hyperventilatie, rouwverwerking, vermoeidheid

De kracht uit jezelf halen en bewust worden van de keuzes die je hebt en te kiezen hoe je met iets omgaat zal hierin een groot onderdeel zijn. Therapievormen die ik geef zijn onder anderen: adem en lichaamswerk, systemisch werk, NLP, delenwerk, innerlijk kind, hypno en regressietherapie, RET. Om lekker door te pakken naar een fijne toekomst gebruik ik coachtechnieken.

Een gevoel van thuiskomen in jezelf en weer genieten van het leven is iets waarmee ik je graag ondersteun. Ik hou van werken in een warme en ontvankelijke sfeer met een groot welkom voor alles wat er is en aandiend. Een veilige setting waar je jezelf kunt zijn. Dat is wat ik jou graag aanbiedt.

Wie weet tot ziens bij Lovte.

 

Lovte
Mirjam Rieken

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.