Welzijn Massage

Chi Nei Tsang - Activerende & ontgiftende massage therapie van buik & interne organen
Amsterdam

De technieken die gebruikt worden in een Chi Nei Tsang behandeling zijn gebaseerd op Taoïstische principes. Een belangrijk principe daarbij is dat het fysieke lichaam ontstaat vanuit de navel. Van daaruit zaten we verbonden aan onze moeder door middel van de navelstreng en kreeg ons fysieke lichaam verder vorm na conceptie.

Uitgangspunt is hierdoor dat wanneer we ons niet optimaal voelen dan wel specifieke klachten of problemen ervaren, de bron altijd te vinden is in de buik & interne organen, en elke effectieve aanpak daardoor hier moet beginnen.

In de Tao worden emoties gekoppeld aan diverse organen. Eventueel ‘onverteerde’ emoties kunnen worden los gelaten door middel van manuele technieken die deel uitmaken van Chi Nei Tsang en door de helende klanken & helende kleuren.

Een Chi Nei Tsang behandeling is uiterst doeltreffend bij spijsverteringsproblemen, darmproblemen, maagklachten, onverwerkte emoties, verlichten van gevolgen emotionele & werkgerelateerde stress, vermoeidheid, uitputting, lusteloosheid, hormonale klachten, vaak moeten plassen, rugklachten, schouderklachten, nekklachten, hoofdpijn, pijn aan armen, zenuwpijnen, problemen met psoas spier, pijn aan benen, knieën, kuitenenkels, voeten.

Als gecertificeerd Universal Healing Tao Chi Nei Tsang Practioner ben ik opgeleid door Mantak Chia zelf, op de Universal Healing Tao Master School in Chiang Mai Thailand. Je kunt me terug vinden in het internationale online register Univeral Healing Tao Instructor Directory. In het YouTube fragment kun je een korte introductie zien van Chi Nei Tsang gegeven door Mantak Chia.

Biografie / Over Willie Meester

Gezondheid, energie, voeding, fit zijn en de invloed hiervan op ons gevoel van fysieke, emotionele en geestelijk welzijn hebben me altijd op positieve wijze in hun greep gehad. In eerste instantie lag mijn focus daarbij op voeding en sinds 2005 richt ik me op het het geven van holistische voedingsconsulten, met als speerpunt een op de persoon toegesneden benadering. Elk lichaam werkt anders, ieders situatie is anders, geen one size fits all.

Mijn persoonlijke interesse en ervaringen met vastenkuren sijpelden op een gegeven moment door in mijn werk. Ik realiseer me terdege dat vasten en ontgiften niet iedereen aanspreekt, maar veranderingen doorvoeren in voedingspatroon en levenstijl vinden nu eenmaal meer vruchtbare grond in een schoon lichaam. Van 2014 tot 2018 heb ik met name in Zuid Oost Azie gewoond en ben werkzaam geweest als Health & Detox Manager in Thailand.

Om nog meer resultaat te behalen in het opschonen van het lichaam, voor pijn vermindering en om de reset nog een extra boost te geven, ben ik me in deze jaren verder gaan professionaliseren in diverse holistische therapieën. Deze zijn allen gericht op het opheffen van energetische stagnaties, verklevingen en blokkades. Het stimuleren en bevorderen van de circulatie van energie, bloed en lymfe kickstart namelijk het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Ik houd van reizen, andere culturen proeven, afwisseling, dingen ontdekken en leren, ik breng graag tijd door in de natuur, ik wissel socializen af met tijd voor mezelf en ben trotse 2e moeder van een meisje van 10.

Cosmic Chi
Willie Meester

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.