Persoonlijke groei Kinderen-Ouders

Landen op je plek
Amsterdam

Ben je een gevoelsmense en kun jij je plek niet goed vinden? Wil je ontdekken wat je ECHT wilt? Ronald leert je om los te komen van oude pijn en onbewuste patronen zodat je weer sprankelend en krachtig leeft.  Het universum heeft een eigen unieke plek in deze wereld voor je gereserveerd. Doen wat je ECHT wilt, vanuit je diepste verlangen, zorgt dat je landt op die plek en brengt ook vertrouwen en een diepe rust.

Lichaam en geest hangen samen. Ronald leert je om zelf blokkades op te heffen. En als er chronische lichamelijke klachten om daar de geestelijke oorzaken van op te lossen. Dit geeft een boost aan je energie en stimuleert je om je eigen plek meer in te nemen.
Zo maak je ook het pad vrij voor de nieuwe generatie en voor verandering in de wereld! Het motto van de praktijk Ogen open! van Ronald de Waal is: Maak ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Ronald gelooft dat iedereen een eigen levensdoel en een unieke plek op aarde heeft en helpt om daar te landen.
 

Download het gratis e-book 'vind je eigen plek' met tips en stappen op mijn website.

Biografie / Over Ronald de Waal

Ronald werd als gevoelig jongetje vaak gepest en voelde zich lange tijd niet op zijn plek. Op zoek naar meer geluk en voldoening verliet hij een carrière als consultant om transformatiecoach en begeleider zelfheling te worden.

Hij schreef o.a. het boek ‘Wie ben ik echt? vind jezelf met de passiecirkel’ en is auteur van vele blogs op dit gebied. Hij deelt zijn ervaringen, inzichten en concrete stappen naar meer passie. Ronald gelooft dat iedereen een eigen levensdoel en een unieke plek heeft. Als we die plek gaan innemen en dat onze kinderen leren zal de wereld veranderen in de richting die wij willen.

Ogen open!
Ronald de Waal

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: