Persoonlijke groei Gestalttherapie

Vind een balans tussen je sensitiviteit en je daadkracht en creëer je leven zoals dat jou past!
Amsterdam

Mijn naam is Joke Plaatsman. Als Gestalttherapeut begeleid ik sensitieve mensen die zich kwetsbaar voelen, uit balans zijn en zichzelf verder willen ontwikkelen. 

De Creatieve Gestalt Benadering biedt steun en is helend. Het is grondwerk. Het gaat over bouwen aan je fundamenten. Over zelfvertrouwen en eigenwaarde. Over jouw unieke talent. Over kracht en daadkracht. Over liefde en angst. Over authenticiteit. 

Je leert om op eigen unieke wijze vorm te geven aan je leven, relaties, intimiteit en werk. Zo ontstaat een levendige balans tussen je sensitiviteit en je daadkracht en creëer je meer levensplezier.

Op mijn website vind je meer informatie. Ook kun jij je laten inspireren door mijn 'Hartekriebeltjes' en deze volgen via facebook of in je mail.

Hartelijke groet, Joke

Biografie / Over Joke Plaatsman

Met daadkracht en sensitiviteit in je werk, je leven, je relaties en de wereld staan. Dat willen organisaties en mensen bereiken die mij om begeleiding vragen.

Daar ben ik zelf ook naar op zoek geweest in mijn persoonlijk leven. Het was een flinke zoektocht maar het is gelukt. Mijn eigen pad heb ik gebaand en ik voel me nu een vrij, energiek en creatief mens. Dat gun ik anderen ook!

Daarom help ik je graag bij dit proces. Als Gestalttherapeut begeleid ik je, bied kaders en oefeningen zodat ook jij een levendige balans in jezelf vindt. Je leert om op je eigen unieke wijze vorm te geven aan je leven, relaties, intimiteit en werk.

Mijn logo laat mijn visie zien. Het hart, de basis voor een liefdevol leven is prominent aanwezig. Voor een gevoelig hart is het van belang dat het zich gedragen weet. Deze basis is nodig om je te kunnen openen en ontvankelijk te zijn. Dit geeft een stevig fundament en een balans tussen tussen je hoofd, je hart en je voeten. Van hieruit kun je je daadkracht vergroten en je leven vormgeven op een manier zoals dat jou, van binnenuit, past.

Weet je welkom!

Joke Plaatsman Hartekriebelspecialist | Gestalttherapeut
Joke Plaatsman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.