Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

bij je beste zelf komen
Amsterdam

 

Mensen komen bij mij als ze in zwaar weer zitten. Ze ervaren problemen of blokkades in werk, relatie(s), familie, stress, burn-out, rouw, depressie, angst, paniek. Dat overkomt de besten. Ik loods ze naar rustiger vaarwater zodat ze zelf – als kapitein op hun eigen schip – weer lekker door kunnen varen. Een stuk lichter en rijker.

Bij je beste weten komen

Hoofdmensen zijn het meestal. Hoofdmensen die goed zijn in hun werk, in controle. Dat heeft ze veel gebracht. Tegelijkertijd merken ze dat ze iets essentieels in hun leven missen. Want pas als je koerst op je intuïtie, kom je daar waar je werkelijk wezen wilt. Iedereen heeft de beste antwoorden al in zich. Mensen hoeven alleen maar de weg terug naar zichzelf te vinden.

Met mijn ervaring als lichaamsgericht psychotherapeut help ik mensen om opnieuw of beter contact te maken met hun lichaam, hun gevoel, hun intuïtie, hun diepste weten.

Sleutel bij dit alles is bewustzijn. Lichaamsbewustzijn, bewust zijn van je handelen en patronen, en bewust zijn.

Kinderen coaching ik ook regelmatig. Natuurlijk betrek ik de ouders daar intens bij. Bij kinderen zitten problemen meestal nog niet zo vastgeroest waardoor het snel weer kan gaan stromen.

 

 

Biografie / Over Trudy Heemskerk

Burn-out

Zelf heb ik in 1991 een burn-out gehad. Dat was niet leuk en duurde een paar jaar, dus veel te lang. Er was toen nog geen goede remedie. Inmiddels is er veel meer bekend over de oorzaken en gevolgen van burn-out. Die kennis heb ik in de loop van meer dan 20 jaar coaching en studie vergaard. Daarbij kijk ik altijd met een holistische blik naar iemand, dus hoe het gaat op mentaal, fysiek, emotioneel, relationeel en spiritueel gebied. Hoe slaap je, wat eet je, hoe(veel) beweeg je, hoe ga je om met stress, met jezelf, je grenzen, je gedachten en emoties, je relaties? Waar zitten blokkades, wat zijn beperkende overtuigingen, waar zit weinig bewustzijn op, en dergelijke. Doel is natuurlijk dat de balans weer hersteld wordt.

Opstellingen over ziekte

Anderhalf jaar heb ik me bij Stephan Hausner verdiept in ‘opstellingen over ziekte en gezondheid’. Gelukkig heb ik niet veel ervaring met ziekte maar de fascinatie voor gezondheid en ziekte en het zelfhelend vermogen van het lichaam heb ik al mijn hele leven. Vroeger wilde ik dierenarts of huisarts worden maar helaas, ik ben een alpha-vrouwtje (nee, niet van de apen maar ik heb grote moeite met wiskunde) waardoor ik een studie in die richting wel kon vergeten.

Stephan Hausner is echt de autoriteit op het gebied van opstellingen over ziekte en gezondheid. Hij werkt zo integer en precies. Van hem heb ik veel geleerd. Je kunt dus bij mij terecht met vragen over ziektes – ook psychische – en allergieën.

Trauma-opstellingen en trauma healing

Van Franz Ruppert heb ik trauma-opstellingen geleerd. Hij gaat ervan uit dat trauma wordt doorgegeven aan kinderen via getraumatiseerde ouders. Een opstelling kan het begin zijn van het helen van verliestrauma, symbiosetrauma, e.d. Ernaast is vaak nog therapie nodig. Dat kan ik je nu bieden. Ik heb de 3-jarige opleiding gevolgd tot lichaamsgericht traumatherapeut volgens de methode Somatic Experiencing®. Peter Levine is de grondlegger van deze zachte, subtiele technieken voor het lichaamsgericht verwerken van shock en trauma.

Trudy Heemskerk coaching en training
Trudy Heemskerk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.