Persoonlijke groei Lichaamswerk

Sessies Lichaamsgeoriënteerde therapie en coaching
Amsterdam

Door Lichaamswerk ben ik opnieuw in contact gekomen met mijn eigen lichaam en leerde naar subtiele signalen te luisteren. Ik zie mijn lichaam als prachtig kompas wat mij vertelt of iets klopt voor mij of niet. Zelf loop ik via mijn lichaam het pad van trauma naar heelwording.

Trauma is alles wat indruk heeft gemaakt en wat je niet hebt uitgedrukt via je lichaam. Zodra je dat uitdrukt komt er heling. Ik geloof dat je elke intense ervaring kunt integreren in je lichaam. Dat het zelfs een vliegwieleffect kan hebben op je persoonlijke groei en transformatie. En er is een deel in ons wat nooit getraumatiseerd is, wat heel is en ongeschonden. Daar contact mee maken brengt je onmiddellijk in verbinding met je eigen helderheid en kracht. 

Op Verwoude ben ik opgeleid als ‘Begeleider Lichaamswerk’. Dit pad van lichaamsbewustzijn heb ik niet meer los gelaten en ik heb andere lichaamsgerichte vormen geleerd zoals Somatic Experience ®, Cranio-Sacraal therapie, Zijnsoriëntatie en therapeutische massage. Deze werkvormen zet ik in mijn eigen praktijk in naar eigen inzicht en intuïtie. 

Bij mensen voel ik feilloos aan waar het knelpunt zit in hun lichaam. Mijn aandacht wordt als vanzelf naar die plek getrokken. Hier zit vaak de blokkade of het pijnpunt. Door er samen stil bij staan brengt je thuis bij jezelf. Gevoelvol en stevig geground.

Wanneer je op zoek bent naar een meer lichamelijk spoor om jezelf te leren kennen - van harte welkom!

Biografie / Over Marlies Roosendaal

Op Verwoude ben ik opgeleid als ‘trainer en begeleider in Lichaamswerk’. Dit pad van lichaamsbewustzijn heb ik niet meer los gelaten en ik heb andere lichaamsgerichte vormen zelf ervaren zoals Somatic Experience ®, Cranio-Sacraal therapie en therapeutische massage.

Vanaf september ben ik na een basisopleiding van 3 jaar gestart met de opleiding tot Leraar Zijnsoriëntatie aan de School voor Zijnsoriëntatie. Dit is een spiritueel pad met dieptepsychologische kennis en waar je je leert enten in wie je werkelijk bent, terwijl je niets van je geschiedenis uitsluit. Je leert je heelheid belichamen. Deze Zijnswijze sijpelt steeds meer door in mijn praktijk voor lichaamswerk en ook in hoe ik mijn sessies aanbied.

Bij mensen voel ik meteen aan waar het knelpunt zit in hun lichaam. Mijn aandacht wordt als vanzelf naar die plek getrokken. Hier zit vaak de blokkade of het pijnpunt. Door er samen stil bij staan brengt je thuis bij jezelf. Gevoelvol en stevig geground. Wanneer je diepergaande ervaringen in je leven hebt opgedaan (trauma) en je voelt dat het tijd is om ze liefdevol aan te kijken - welkom.

Marlies Roosendaal is aangesloten bij Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en Tuchtrecht Complementaire Zorg. 

 

 

Lichaamswerk Amsterdam
Marlies Roosendaal

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: