Persoonlijke groei Zelfrealisatie

Een kalme en vredige geest door breintraining
Amsterdam

NeurOptimal-Neurofeedbacktraining is de nieuwste, meest geavanceerde vorm van neurofeedbacktraining die er op dit moment is. Het resultaat van een serie trainingen levert over het algemeen rust, focus en helderheid op. Je gaat weer gezonder slapen en komt lekker in je vel. Het is diep ontspannend, je gaat veel meer innerlijke vrede ervaren en persoonlijke en spirituele groei.  Dit geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Deze resultaten zijn blijvend. NeurOptimal neurofeedback is een natuurlijke en volkomen veilige methode om je brein te trainen en fit te houden. Ik heb geen diagnose nodig en je hoeft ook niet te praten. Ik werk realtime met wat je brein laat zien. Met behulp van de training leren je hersenen om je lichaam, je emoties, je cognitief functioneren en je gedrag harmonieuzer, soepeler en efficiĆ«nter te besturen. Omdat je brein het centrale regemechnisme is maak  je zo de basis van je bestaan sterker.

Je bent van harte welkom voor een gratis orienterend gesprek. 

Biografie / Over Marijke van Dellen

Mijn naam is Marijke van Dellen. In 1997 startte ik met mijn eigen praktijk, Insight-centrum voor EMPOWERMENT. Daarin gaf ik therapie aan mensen met (ernstige) angstklachten. In 2005 ontdekte ik NeurOptimal neurofeedbacktraining, een zeer geavanceerde vorm van breintraining en sindsdien ben ik mij gaan richten op breintraining en breinfitness. Kortom alles wat met het brein en de gezondheid van het brein te maken heeft. Inmiddels werk al meer dan 12 jaar met deze zeer geavanceerde neurofeedback software van het Zengar Instituut in Canada en heb ik al vele honderen kinderen en volwassenen geholpen meer rust, helderheid en focus in het hoofd te krijgen.

Ik heb een 4-jarige HBO opleiding tot Poly-energetisch therapeut, een 4-jarige opleiding als natuurgeneeskundig kinesioloog met specialisatie brein-chemie (neurotransmitters en hormonen) en ik ben gecertificeerd Master Neurofeedbacktrainer door het Zengar Instituut in Canada. Tot slot heb ik nog een vierjarige opleiding gevolgd bij een sjamaan van de Four Winds Society.


Inmiddels heb ik een heel leven achter de rug en hopelijk ook nog een vol en rijk leven voor de boeg. Twee scheidingen verder, vier keer ergens anders opnieuw begonnen, steeds toegenomen in kracht en flexibiliteit om weer opnieuw een succes van mijn leven te maken.

Mijn coaching en begeleiding stoelt dan ook niet alleen op kennis, maar vooral ook op ervaring en inzicht in hoe het soms gaat in het leven. Ik zoek samen met jou hoe jij daar op een voor jou beste wijze mee om kunt gaan.

 

Optimal insight Amsterdam - Neurofeedback&Breintraining
Marijke van Dellen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.