Persoonlijke groei Healing en reading

praktijk Vanessa Vink - worden wie je in essentie was
Amsterdam

“Je krijgt niet wat je denkt dat je wil.... Vertrouw erop dat het universum je geeft wat het beste bij je past” – Vanessa Vink

Dit is wat ik doe: ik open de mogelijkheid voor jou om stappen te nemen op dit punt in jouw energetische groei zodat jij er daarna verder mee aan de slag kan. Niet alleen jouw groei als mens maar ook jouw groei als zieI. Ik haal het spreekwoordelijke stof er af bij je, zodat je werkelijk kan zijn of worden wie je in essentie bent. Dat is thuiskomen en dat is waar je passie en je doel te vinden is. Daar vind je je Roeping: wat je hier op aarde komt doen in dit leven. En dan trek je ook andere mensen aan die hetzelfde voelen.

Hoe ik dit doe? Door energetisch met je te werken. Energetisch werk, zoals reading en healing, maakt contact met wie jij in werkelijkheid bent en wat jij aan het uitvogelen ben in dit leven, zodat jij je eigen stem, je eigen intuïtie beter kan horen. Check vanessavink/home 

‘Home’ is niet een huis; ‘home’ is waar je JEZELF kan zijn!

Biografie / Over Vanessa Vink, Personal Energizer

‘Mezelf worden en zijn zodat ik kan ZIJN’ is de rode draad door mijn leven heen. Het is de motor geweest in het maken van belangrijke beslissingen door mijn leven heen en niets is zo helend als het volgen wat het beste is voor jezelf. Graag help ik jou om ook te kunnen ZIJN als jij voelt dat dit resoneert.

De mix van de academische en de sprituele wereld maakte mij heel: ik word ‘de brug tussen Amsterdam-Zuid en de sprituele wereld’ genoemd. :-) Ratio uitzetten en de vibratie verhogen is geweldig! Hoe? Dmv energetisch werk. Ik schijn mijn licht op mensen zodat die mensen hun licht weer op de hunne kunnen schijnen. Labels die je mij zou kunnen geven zijn: energie intuïtief, lichtbaken, channeler, medium, Akasha records lezer, hartopener, helderziende, helderwetend, heldervoelend, helderempatisch, helderhorendheid en ik ben zelfs soms helderproevend en helderruikend, indigo, HSP (hoog sensitief persoon), Lemurische energie, Merlijn energie, automatische schrijver, Universal Business ondernemer, medisch intuïtief, maar vooral zeilen op mijn eigen intuïtie met hulp van mijn geweldige team van gidsen en beschermengelen. Ik chat met alle entiteiten met gemak, of ze levend, dood of nooit geboren zijn. We zijn allemaal zielen en we zijn één dus ze voelen voor mij allemaal hetzelfde!

Jij bent al JIJ. Jij weet de antwoorden al, jij bent al heel en je kan het allemaal al; alleen het is soms verborgen onder een berg overtuigingen of je loopt nog rond met oude energetische afspraken die jou nu niet meer dienen. Door met mij te werken halen we bij jou het spreekwoordelijke ‘stof’ er ook af. Omdat het allemaal met energiewerk te maken heeft, noem ik mijzelf een Personal Energizer. Als een Personal Energizer kan ik je op diverse manieren weer op het spoor zetten, in je eigen energielevels en kracht terwijl je autonomie hebt en terwijl je eigen kracht versterkt.

VanessaVink.com
Vanessa Vink, Personal Energizer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: