Welzijn Theater

Voorstelling: 'Soulstory'
Amsterdam

Zondagmiddag 2 oktober geef ik de voorstelling 'Soulstory' op de Kastanjeplein 8 in Amsterdam Oost. In de bijzondere ruimte van Caecilia van der Drift (ook Bewust Amsterdam-lid). 

Deze voorstelling gaat over grenzen van tijd heen, laat een moeder tot leven komen, over oorlog en verwerking, over positief denken en jezelf opblazen, over hoe je een karikatuur van jezelf kunt worden, over het ego en de ziel, over grote en kleine liefde en hoe alles maar dan ook alles erbij blijkt te horen.In de verrassende ruimte van Caecilia van der Drift in Amsterdam Oost. Hoop je daar te zien. Entree € 12.50 graag van te voren overmaken naar rekening NL61 INGB 0004948444 t.n.v. Marja Ruijterman. Vermeld dat het gaat om Soulstory 2 oktober.
Stuur ook even een berichtje dat je komt met als kop: Soulstory 2 oktober' naar Zie ook marjaruijterman

Biografie / Over Marja Ruijterman

Sinds 1993 geef ik trainingen op het gebied van communicatie, bewustzijn, stresspreventie, presentatie, assertiviteit en nog zowat. Ik werk veel met mensen die burnout dreigen te raken of terugkomen na een burnout.

Daarnaast ben ik coach, spreekster en al weer enkele jaren schrijfster van vele columns. Deze zijn gebundeld en verschenen in het boek ‘Placebo’s en fluitende fietsen’ en onlangs in het boek ‘Niets meer te bewijzen’.

Ben vorig jaar begonnen met Soulstory. Een voorstelling die ik in mijn eentje doe.

Wil je wat blogs lezen die ik schreef nadat mijn boeken zijn uitgekomen: marjaruijterman.blogspot

 

Marja Ruijterman Training en Coaching
Marja Ruijterman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.