Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Meer energie en plezier in je leven? Ontdek hoe tijdens een Your True Colors sessie
Amsterdam

Als lifestyle coach en trainer weet ik dat het bij ALLES wat je laat zien gaat het om uitstralen van jouw PASSIE, je persoonlijkheid en professionaliteit! In de coachsessie Your True Colors kijken we naar wat je nu laat zien en vooral ook wat er nog onderhuids broedt en naar buiten wil (al voelt dat heel spannend). Ik ben er om je hierin te supporten en je kansen en mogelijkheden aan te reiken.

De één vindt het fijn om tot de essentie te komen van waarom hij/zij doet wat hij doet en helder te krijgen wat hij/zij in de wereld wil zetten. De ander vindt het tijdens Your true colors fijn om ideeën aangereikt te krijgen voor meer energie en plezier voor dagelijkse dingen. Tijdens de coachingsessies gebruiken we The Work van Byron Katie, de geheimen van Ikigai en DiSC profielen. Ik zie wat nodig is om jouw vraagstukken te verhelderen en we gaan er direct mee aan de slag. Coaching met Brenda raakt altijd een dieper laagje, maar is verre van zweverig en praktisch toepasbaar.

Hartelijke groet, Brenda Serrée

 

Biografie / Over Brenda Serrée

Ik ben blij als jij na jouw Your True Colors gesprek met enthousiasme, ideeën en heldere focus naar buiten gaat treden op een manier die goed voor je voelt en die je volhoudt. Dat je weet wat je kunt doen om meer energie te hebben en passie te voelen voor wat je doet. Dat is wat ik je van harte gun. En het is mogelijk! 

Hartelijke groet, Brenda Serrée | Branding Diva

Branding Diva | lifestyle en personal branding trainer en coach
Brenda Serrée

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.