Gezondheid Persoonlijke Begeleiding

Persoonlijke ontwikkeling door lifecoaching
Amsterdam

Wat is reiki?

Het woord Reiki is een Japanse term voor energie, voor evenwicht op meerdere niveaus. 

Reiki kun je zien als een prachtig soort gereedschap. Het is een behandelwijze voor lichaam en geest. Het brengt rust, balans en ontspanning. Dat is dan ook precies wat wordt ervaren tijdens een Reikibehandeling. Een reiki behandelaar brengt energie en het geheel als mens in balans. Daardoor is het lichaam en, heel belangrijk, de geest in staat te helen. Helen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Reiki is een liefdevolle manier van helen, heelwording door handoplegging via verschillende posities op het lichaam. Soms wordt ook met gebruik gemaakt van symbolen. 

Reiki kan vele soorten gezondheidsklachten, zoals eenzaamheid, stress, depressien, relatieproblematiek, verslavingsproblematiek, ouder worden beter hanteerbaarder maken.

Raymond Brockotter is ingewijd in de Usui Shiki Reiki Ryoho methodiek en is daarmee een erkende en geoefende reiki behandelaar. Deze methodiek is een traditionele eeuwenoude behandelingsmethode gebaseerd op mondelinge overdracht. Hij bezit de 1ste en 2de graad en is nu in opleiding voor de derde mastergraad. Hij hanteert een strikte ethische code en leeft de reiki basisbeginselen.

Hij wil liefdevol zijn kennis, kunde en vakmanschap inzetten voor mensen die reiki nodig hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Gun jezelf gezondheid en geef je op door je aan te melden:

bel/whatsapp: 0614528377

Voor informatie kijk op zelfregie.amsterdam

Biografie / Over Raymond Brockotter

Mijn werk als spititueel heler is blijvend in ontwikkeling. Ik werk vanuit en met de mens zelf. Daar begint de oplossingsrichting. Nooit van buitenaf! Ieder mens "weet" wat deze nodig heeft, maar heeft dat niet altijd (meer) bewust. Daardoor onstaat verwijdering van ware vreugde en tevredenheid. Met als gevolg stress, disharmonie en achteruigang. Ik sluit bij jou aan, stel je vragen, geef je suggesties en samen vinden we nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.

Mijn motto is hoe beter jijzelf kent en ervaart, hoe makkelijker de wereld om je heen is. Maak het jezelf niet te moeilijk. Het leven is simpel en eenvoudig. Vind jouw weg.

Ray Key
Raymond Brockotter

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: