Gezondheid Homeopathie

Praktijk voor Homeopathie
Amsterdam

Homeopathie is een geneeswijze die het immuunsysteem aktiveert bij zowel acute als chronische klachten. Met een zo mild mogelijke prikkel, het homeopathisch medicijn, wordt de weerstand dusdanig gestimuleerd dat de patiënt zijn klachten weer te boven komt. Niet de ziekte maar de zieke mens wordt behandeld. Bij emotionele klachten versterkt een homeopathische behandeling op een vergelijkbare wijze de psychische draagkracht.

Homeopathische middelen zijn bij uitstek geschikt voor babies, kinderen, ouderen en tijdens de zwangerschap, zijn niet onderdrukkend en hebben geen bijwerkingen.

Ik ga uit van uw individuele situatie: soort pijnen, waardoor worden de klachten erger of juiste beter, in welke levenssituatie zijn de klachten ontstaan en hoe reageerde u erop? Voedselvoorkeuren, reacties op het weer, menstruatie. Karakter en beleven van emoties. U ziet, ik wil u of uw kind leren kennen; u bent meer dan klachten alleen. Deze informatie vergelijk ik met de homeopathische literatuur en mijn eigen klinische ervaring en baseer daarop de keuze van het homeopathisch medicijn. Drie mensen met dezelfde klacht krijgen waarschijnlijk ieder een ander middel.

Door mijn eerdere werk voor het Rode Kruis in oorlogsgebiedenzie ik regelmatig mensen met een posttraumatische stoornis: ongelukken, traumatisch verlies, oorlogservaringen, medewerkers van politie, brandweer en gevangenis. vluchtelingen. In de homeopathie beschikken wij over specifieke middelen die mensen met PTSS kunnen helpen.

De homeopathie kent ook specifieke middelen die kinderen binnen het autistisch spectrum kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling in het gezin en op school.

Praktijk voor Homeopathie
Christine Zürcher

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.