Persoonlijke groei Opleiding en Training

Opleidingsprogramma Talentgericht werken & leven
Amsterdam

Wil je alles uit je eigen talenten en het leven halen? Wil jij de beste versie van jezelf worden? Meer vanuit innerlijke rust & stabiliteit, het ervaren van compleetheid, ervaren dat het goed is zoals het is en met meer pret & vreugde leven?

Ieder mens heeft zijn/haar uitdagingen. Elke coach heeft zijn eigen stijl, maar we zijn er om je te ondersteunen om te bereiken waar je naartoe wilt, waar je ook staat in het leven.

Wij helpen je om duidelijkheid te krijgen over je doelen, je eigen talenten en bij het verkrijgen van een nieuw perspectief. We begeleiden je om samen te ontdekken wat je ervan weerhoudt je talenten optimaal in te zetten en je doelen te bereiken. Dit alles terwijl we je voorzien van strategieën om daar ook daadwerkelijk te komen, zodat je de uitdagingen van het leven onder ogen kunt komen met een gevoel van kracht en inspiratie. 

Werken met een coach is geen therapie. Het is een andere dimensie van persoonlijke ontwikkeling. Het is iemand die je vanuit de hoek aanmoedigt en af & toe confronteert met iets wat je niet wilt horen, maar wat wel noodzakelijk is voor persoonlijke ­groei.

Ieder vindt zijn/haar eigen weg. Daarin kunnen mensen ook juist elkaar inspireren door elkaars leerweg te zien. Dat het juist anders is zorgt ook voor onderlinge verbondenheid in de groep.

Wij ondersteunen jou graag tijdens jouw persoonlijke reis van ontwikkeling, zodat je het leven kunt gaan leven dat je diep van binnen wenst.

Talentgericht Werken en Leven VOF
Barbara Vegers en Inge Jansen - Van Ewijk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.