Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Systemisch coaching en training
Amsterdam

"Wie anders is is vaak meer zichzelf dan anderen"

Ik werk als Systemisch coach en trainer in mijn praktijk op een prachtige plek nl Oostelijke Handelskade 12 te Amsterdam. Dat betekent concreet dat ik o.a. vanuit de systemische wetmatigheden, niet aleen kijk naar de bovenstroom maar vooral oog heb voor de onderstroom in organisaties, teams en individuen.

Coach: Elk probleem zichtbaar of onzichtbaar heeft een oorsprong in een eerder stadium. Gezamenlijk onderzoeken wij de onderliggende (familie) dynamieken. Als je bij de oorsprong een shift kan maken dan ervaar je niet meer de zgn duw- of trekkracht van die dynamiek. Je krijgt daarmee een ander perspectief op de situatie waarin je meer  ruimte ervaart om in vrijheid je eigen keuzes te maken.

In mijn werk als coach merk ik dat ik gemakkelijk aan kan sluiten bij de gevoelswereld van de cliĆ«nt. Samen gaan we op zoek naar de verborgen dynamieken en de daarbij behorende belemmerende overtuigingen. Door het toepassen van tal van technieken (o.a. PSCHY_K),  is het soms bedriegelijk eenvoudig om die belemmeringen om te vormen naar meer helpende overtuigingen. Wees welkom!

Samenwerking: In werk vaak samen met andere trainers en organisatieadviseurs waarbij ik mijn kennis, ervaring en inzichten als manager en systemisch coach inzet. Wat wil hier gezien worden of juist niet! Neem contact op met vragen over beschikbaarheid!

Supervisie/advies: Heb je behoefte om te sparren over je aanpak en/of werkgerelateerde problemen in je werk (trainer/ projectleider) aarzel dan niet en maak eenmalig of periodiek een afspraak!

Trui Simmelink
Trui Simmelink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.