Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Carpe Nunc - Pluk het moment: Coaching voor iedereen
Amsterdam

Ik coach (jong)volwassenen die zich herkennen in het Super Woman Syndroom: het idee dat alles wat je doet perfect moet zijn zowel in uiterlijk als in daadkracht. 1001 ballen hoog houden zonder moe te worden natuurlijk. Mensen die te hoge eisen aan zichzelf stellen, geven zichzelf bijna nooit een schouderklopje. Laat staan dat ze zichzelf een knuffel kunnen geven. Zelfliefde en zelfwaardering zijn ver te zoeken…

Mensen die kampen met zelfdepreciatie hebben moeite met zichzelf te waarderen. Vooral jong volwassenen stellen tegenwoordig te hoge eisen aan zichzelf en vinden zichzelf nog steeds niet goed genoeg in wat ze doen of wie ze zijn. Ze willen van alles doen én daar in uitblinken. Ze zijn succesvol én hoog sensitief. Er ontstaat dan een strijd: het niet erkennen van die gevoeligheid en de lat hoog leggen. Herken je dat?

Wil jij meer vanuit je hart leven? Ben je klaar met het strijden tegen je draken en demonen? 
Zeg je volmondig ja op deze vragen maar heb je geen flauw idee waar je zou moeten beginnen?
Wees niet bang om te stralen en pluk dit moment.

Ervaar in een vrijblijvende ontdekkingssessie wat je het liefste zou willen. Samen komen we tot de kernvraag en stippelen we een route uit om dat te bereiken. Op reis ruimen we overtuigingen op en begeleid ik je door onafgemaakte emoties. Kies voor het pad waar je hart het meeste JA tegen zegt.

smailchi.mp/84e0192db68a/nieuwsbrief-pluk-het-moment

Carpe Nunc
Trix van Hest

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.