Persoonlijke groei Healing en reading

Lichtsessies
Amsterdam

Een lichtsessie brengt je in contact met jouw eigen KRACHT en LICHT. Het brengt je in verbinding met je lichaam en het geeft ruimte in je geest. Hierdoor kom je tot diepere ontspanning en ontdek je wie je bent voorbij al je gedachten en gevoelens.

Een sessie biedt je de mogelijkheid om licht te laten schijnen op datgene wat je blokkeert om eenvoudigweg jezelf te zijn. Gevoelens van onzekerheid en angst, patronen die je niet dienen of onbegrepen fysieke klachten kunnen zo verlichten en verzachten. Je (her) ontdekt jouw eigen wijsheid en authenticiteit.

Tijdens een lichtsessie raak ik je fysieke en energetische lichaam aan en activeer ik je lichtkracht. Ik voel, zie en hoor dieperliggende thema's/oorzaken en geef je praktische tips voor in je dagelijks leven.

Een lichtsessie is een bekrachtiging van wie je bent en zet je met beide benen op de grond!

Ervaringen:
Ik ging vrij blanco naar je toe en kwam een stuk lichter en rijker bij je vandaan.

Het voelde op een moment alsof er een krachtig, warme zon rondom mijn hart straalde. Zo licht en warm was dat! Ik werd meegenomen op een reis in mijzelf en kwam aan daar waar het nodig was. Waar hardheid was kwam meer ruimte en zachtheid in wording...Dank! Tatja

Zo waardevol voor mij om mijn kracht en speelsheid weer te kunnen voelen! Dankzij jouw zorgvuldige benadering en heldere aanwezigheid verliep de sessie heel fijn. Ik voel me weer energiek en levenslustig. Dankjewel voor de prachtige sessie. Monique

Ingaia
Inge Dekker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.