Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Zijnsoriëntatie | Meditatiecursussen, Individuele- en relatiebegeleiding
Amsterdam

Bij de zijnspraktijk van Geluksvogel in Amsterdam ben je van harte welkom voor cursussen (meditatie en Gezonde Zelfliefde), individuele begeleiding en relatiebegeleiding. Ik leer je vanuit een “hogere optiek” te kijken naar jouw situatie of vraag. Dat betekent dat je voorbij gaat aan de conditioneringen van je psyche en kennismaakt met de wijsheid van jouw altijd al aanwezige natuurlijke, vrije aard. Ik laat je zien hoe jij als stuurvrouw / stuurman op een open en natuurlijke wijze meer richting kan geven aan je leven. Vanuit de positie van moeiteloosheid en gedreven door liefde en licht, in plaats van door de gewoonte-patronen die je gedurende je leven hebt opgebouwd. In de sessies maken we gebruik van verschillende werkvormen: gesprekken, meditatie- en visualisatieoefeningen en lichaamswerk. Ik vraag je ook om zelf thuis meditatie te beoefenen, ter ondersteuning van de begeleiding.

Biografie / Over Esther Hamers

In 2011 kwam de school voor Zijnsoriëntatie op mijn pad. Ik werd direct diep geraakt door de schoonheid van het Zijnsgeoriënteerde gedachtegoed. Ik voelde me voor het eerst in mijn leven echt thuiskomen bij mezelf. Het was alsof er een nieuwe bron van geluk in mij was aangeboord. Alles ging stromen. Volledig geïnspireerd ben ik direct begonnen met de drie-jarige Zijnstraining en aaneensluitend heb ik de opleiding tot leraar/begeleider Zijnsoriëntatie gedaan.

In 2015 startte ik mijn Zijnspraktijk Geluksvogel en in september 2017 ben ik afgestudeerd als leraar Zijnsoriëntatie. Met veel liefde en plezier leid ik meditatiegroepen, geef ik cursussen en begeleid ik mensen op hun levenspad door hen steeds te herinneren aan hun natuurlijke, vrije aard. Ik benader de mensen die bij mij komen als studenten, omdat ik steevast hun eigen wijsheid aanspreek. Voordat ik mijn zijnspraktijk startte, werkte ik als psycholoog (NIP) bij diverse arbeids- en organisatie adviesbureaus. Zo heb ik veel ervaring opgedaan in ontwikkelgerichte assessments, (loopbaan)coaching en hoger management development trajecten. Nog steeds adviseer ik regelmatig – inmiddels als zelfstandig psycholoog – kandidaten en opdrachtgevers met plezier ten aanzien van een vitale en duurzame inzetbaarheid van mensen in werk.

Door Zijnsoriëntatie is mijn uiterlijke leven niet opeens veranderd, maar het is wel oneindig dieper, mooier, interessanter en waardiger geworden.

Geluksvogel. Praktijk voor Zijnsoriëntatie.
Esther Hamers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.