Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Landen op jouw eigen plek
Amsterdam

Ben je een gevoelsmense en kun jij je plek niet goed vinden? Wil je ontdekken wat je ECHT wilt? Ronald leert je om los te komen van oude pijn en onbewuste patronen zodat je weer sprankelend en krachtig leeft.  Het universum heeft een eigen unieke plek in deze wereld voor je gereserveerd. Doen wat je ECHT wilt, vanuit je diepste verlangen, zorgt dat je landt op die plek en brengt ook vertrouwen en een diepe rust.

Lichaam en geest hangen samen. Ronald leert je om zelf blokkades op te heffen. En als er chronische lichamelijke klachten om daar de geestelijke oorzaken van op te lossen. Dit geeft een boost aan je energie en stimuleert je om je eigen plek meer in te nemen.
Zo maak je ook het pad vrij voor de nieuwe generatie en voor verandering in de wereld! Het motto van de praktijk Ogen open! van Ronald de Waal is: Maak ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Ronald voelde zich niet veilig in deze wereld en niet op zijn plek. Hij gelooft dat iedereen een eigen levensdoel en een unieke plek op aarde heeft.
 

Download het gratis e-book 'vind je eigen plek' met tips en stappen op mijn website.

Ogen open!
Ronald de Waal

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.