Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

Stap uit je hoofd en in je leven! Coaching in de natuur.
Amsterdam

Bij individuele wandelcoaching gaan we stap voor stap werken aan jouw mentale en emotionele herstel. We praten en wandelen niet alleen, maar we doen vooral ook veel praktische oefeningen die gebaseerd zijn op mindfulness (bewustwording en leven in het hier en nu) en NLP (hoe nemen wij de wereld om ons heen waar en hoe reageren we hier vervolgens op). Daarnaast werken we aan een juiste ademhaling. We ademen gemiddeld zo'n 23000x per dag zonder erbij stil te staan. Zonder te beseffen dat een juiste ademhaling spanning, energiedipjes en bloeddruk kan be├»nvloeden. Door op een gezonde manier te ademen zul je merken dat je meer energie krijgt en minder stress. 

Tijdens een wandelcoachingstraject gaan we gedurende 5 weken, iedere week 2 uur per keer de Amsterdamse natuur in gaan. Na een maand volgt de 6e en laatste sessie. 

 

Biografie / Over Jolanda Hogenbirk

Na jaren hard en onder zeer stressvolle omstandigheden gewerkt te hebben raakte ik in een burn-out Ik voelde dat het anders moest in mijn leven! Doordat ik mijn stress onder controle wilde krijgen ben ik een cursus mindfulness gaan volgen en iedere dag gaan wandelen in de natuur. Deze combinatie werkte voor mij enorm goed! Toen ik in aanraking kwam met Mindful Run viel voor mij alles op z'n plek. De opleiding Mindful Walk instructeur die ik daar gevolgd heb was een schot in de roos. Mindful Walk is niet alleen een combinatie van wandelen en mindfulness, wat ik al een topcombinatie vind, maar er komt ook nog eens ademhalingstechniek bij! 

Het zien van wat een Mindful Walk cursus met de cursisten doet gaf me zoveel voldoening dat ik meer wilde. Ik heb dan ook de opleiding Wandelcoaching gevolgd. 

Wandelcoaching via de Mindful Run methode is de weg van je hoofd naar je hart. Je ervaart rust in je hoofd en in je lijf en je leert hoe je dit fijne gevoel in je dagelijks leven vast kunt houden. Je leert op een leuke, relaxte manier met meer aandacht te bewegen en jezelf beter te ontspannen. Ik hoop je binnenkort te laten ervaren hoe jij meer bewust wordt van je vaste denkpatronen, minder gaat denken, meer gaat voelen en meer energie krijgt! Stap uit je hoofd en in je leven! 

MindWalker
Jolanda Hogenbirk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: