Gezondheid Oosterse Vechtkunsten

Kung Fu Flow
Amsterdam

In Kung Fu Flow beoefen je de gezondheidsoefeningen uit de traditie van Kung Fu. Langzame, vloeiende bewegingen worden afgewisseld met krachtige, korte acties. Dit heeft een vitaliserende werking op je lichaam en geest. Stijfheid, spanning, en stress verminderen. De ademhalingstechnieken hebben een positieve invloed op je fysieke mogelijkheden, focus en flow. De oefeningen kunnen dynamisch, statisch en meditatief van aard zijn.

Wat heb je eraan?

  • Je voelt je energieker en vitaler
  • Je kracht en flexibiliteit nemen toe
  • Je vergroot je mentale en fysieke veerkracht
  • Door aandachtsoefeningen leer je om stress te verminderen en je focus te verbeteren

In Amsterdam en omgeving worden regelmatig cursussen georganiseerd voor verschillende doelgroepen; jeugd, volwassenen en ouderen. Daarnaast organiseer ik een of meerdaagse retreates op prachtige locaties in Nederland of elders in Europa.

Kung Fu Flow workshops in organisaties waarin het gevecht de metafoor voor de “gevechten” die medewerkers dagelijks voeren met zichzelf, klanten of de organisatie. De aspecten bieden inzicht in omgangsvormen, teamrollen en persoonlijke kwaliteiten. 

Biografie / Over Aleid Bouten

Ik ben Aleid Bouten. Als klein meisje wilde ik alleen maar dansen. In 1988 ontdekte ik de vechtkunst Poekoelan Kung Fu. In de jarenlange training leerde ik omgaan met mijn angst en onzekerheid. De dansachtige bewegingen maakten mijn lijf flexibel en sterk. Ik ontdekte mijn vuur en hoe ik mijn Chi, levenskracht kan versterken. Mijn werkervaring ligt in hulpverlening, preventie en onderwijs. Als trainer en projectleider werk ik met thema’s als weerbaarheid, omgaan met grensoverschrijdend gedrag, communicatie, stresshantering, faalangst, en vitaliteit.

Ik wil je levenslust aanwakkeren zodat jij vitaal en met plezier kunt doen wat belangrijk voor jou is. Inzichten uit de vechtkunst kunnen je helpen bewust te worden van jouw kracht. 

Aleid Bouten
Aleid Bouten

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.