Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Balanced ACTion, vitaliteit en stressmanagement
Amsterdam en omgeving

Ieder mens ervaart stress en tegenslag. Dit hoort bij het leven. Door stress presteer je vaak beter. Verlies je het overzicht en raak je overspoeld door gedachten en emoties wordt het lastiger. De methode Balanced ACTion helpt je om uit deze worsteling te blijven en te doen wat je graag wilt doen. In de methode Balanced ACTion combineer ik ACT, Acceptance and Commitment Therapy, met actuele principes uit de vechtkunst Kung Fu.
Een paar uitgangspunten:

  • Adem, Aandacht en Actie
  • Maak verbinding en creëer win-win
  • Kalmeer je drukke gedachten en focus op je doel
  • Bewustwording van je vechtmodus, valkuilen en worsteling
  • Draagkracht en conditie opbouwen bij tegenslag

Balanced ACTion biedt een unieke aanpak in de omgang met stress en werkdruk voor particulieren en teams. Bewustwording van mentale, emotionele en fysieke draagkracht en de ontwikkeling van concrete vaardigheden dragen bij aan een gezonde en plezierige manier van leven en werken. Je kunt bij mij terecht voor vragen over je vitaliteit, mentale en fysieke weerbaarheid, stressmanagement, (faal)angst en onzekerheid.

Een afspraak kan bij jou op je werk of in een van de locaties die ik gebruik. In een kennismakingsgesprek bespreken we wat jij wilt veranderen. Samen onderzoeken welke aanpak het beste bij je past.

 

Biografie / Over Aleid Bouten

Ik ben Aleid Bouten. Als klein meisje wilde ik alleen maar dansen. In 1988 ontdekte ik de vechtkunst Poekoelan Kung Fu. In de jarenlange training leerde ik omgaan met mijn angst en onzekerheid. De dansachtige bewegingen maakten mijn lijf flexibel en sterk. Ik ontdekte mijn vuur en hoe ik mijn Chi, levenskracht kan versterken. Mijn werkervaring ligt in hulpverlening, preventie en onderwijs. Als trainer en projectleider werk ik met thema’s als weerbaarheid, omgaan met grensoverschrijdend gedrag, communicatie, stresshantering, faalangst, en vitaliteit.

Ik wil je levenslust aanwakkeren zodat jij vitaal en met plezier kunt doen wat belangrijk voor jou is. Inzichten uit de vechtkunst kunnen je helpen bewust te worden van jouw kracht. 

Aleid Bouten
Aleid Bouten

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.