Persoonlijke groei Organisatieontwikkeling en advies

Marketingcommunicatie voor bewuste professionals
Amsterdam

Ben je een bewuste ondernemer en wil je zichtbaarder zijn? Wil je je graag aansluiten bij een netwerk van gelijkgestemde professionals? Als coördinator van Bewust Amsterdam zet ik mijn marketingcommunicatie-kennis voor je in.

Biografie / Over Saskia Hansen

Als ik iets ben, ben ik een mens. En dat vind ik soms doodeng, maar is meestal levensecht.

Ik houd van mensen die ook mens durven zijn, met al hun plussen en minnen. Maar met respect voor andere mensen. Mensen die zich kwetsbaar op durven stellen. Niet omdat dat moet, maar als het kan. Mensen die leven vanuit een passie. Mensen die eerlijk zijn en zeggen wat ze ergens van vinden, op een constructieve manier. Soms met een sausje van humor. Kortom, ik ben dol op Amsterdammers :)

Verbinding is zo’n uitgekauwd woord, maar toch, het is mijn levensadem. Van hoofd tot hoofd, hart tot hart, brainstormen, samen een plan in detail uitwerken, noem maar op. Samen afwassen, ja zelfs dat. Onderdeel zijn van iets wat uitstijgt boven mezelf blijft me verwonderen. En maakt me blij, geeft mijn creativiteit en inspiratie vleugels. Niet altijd, niet over alles, niet met iedereen, maar verrassend vaak.
Inspiratie, in-de-geest-zijn lukt me ook prima alleen, daar niet van. Ik schrijf graag, ben al 55 pagina´s diep in een roman en doe ruim een jaar frequent aan intuïtief schilderen. Mooi om te zien wat er gaat stromen door vanuit je gevoel verf op een doek  te gooien.

Mijn vak is marketingcommunicatie en ik hoop daarmee tot toegevoegde waarde te zijn binnen Bewust Amsterdam. Om te helpen al het moois binnen BA meer zichtbaar te maken. En Bewust Amsterdam zelf ook meer zichtbaar te maken. Om zo nog meer verbinding  te brengen tussen Bewust Amsterdamse professionals en hun doelgroep. En eigenlijk is dat het algemene publiek, want tegenwoordig is iedereen wel op de een of andere manier bewust bezig. Mooie mensen samenbrengen, dat is mijn missie, en ik hoop ook de missie van Bewust Amsterdam. Ik heb het gevoel dat we samen een heel eind gaan komen.


Saskia Hansen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.