Welzijn Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)

Healing Tao, qi gong (chi kung) en meditatie
Amsterdam

De energie-oefeningen (qi gong of chi kung) en meditaties van Healing Tao zijn gebaseerd op de oude Chinese levenskunst en kennis van energie. Ze zijn een vriendelijke, eenvoudige en heel effectieve manier om je energie te laten stromen, het lichaam te ontspannen en soepel en sterk te maken. Het vergroot je zelf-helende vermogen en geeft vitaliteit en balans voor lichaam en ziel. Je geest wordt kalmer en voelt zich gedragen. 

Je doet oefeningen met aandacht en neemt de tijd te ervaren wat dat met je doet. Je maakt kennis met het werken met een zachte kracht, de innerlijke glimlach en je leert de energie van je organen kennen en verzorgen.

Geleidelijk kan er zo vertrouwen groeien in de stroom van leven en in de diepe bron ervan waar alles heel natuurlijk uit opborrelt. Zo hervind je je innerlijke ruimte, kracht en vreugde die niet afhangen van omstandigheden.

Iedereen kan meedoen. We oefenen zittend op een stoel of staand en een enkele keer ook liggend op een matje. Je kunt de oefeningen goed aanpassen aan je mogelijkheden of beperkingen.

Healing Tao-trainingen
Arri Berghout

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.