Persoonlijke groei Massage

Holistische massage
Amsterdam

Massage is een simpel middel om even tot jezelf te komen. Een massage die wat langer duurt, kun je zien als een mini-vakantie! Zonder alle geregel, gestress en wachttijden op de luchthaven vooraf. Gun je jezelf regelmatig een massage (eens in de 2-4 weken), dan wordt vakantie steeds minder 'noodzaak' maar steeds meer een 'extra'. Alle mogelijke thema's die spelen in jouw leven kunnen spontaan aan bod komen en van je (vaak overvolle) bordje verdwijnen. Bij voorkeur vinden de sessies in stilte plaats om zoveel mogelijk in je lichaam te landen en je hoofd even tot rust te laten komen. 

AAND8 heeft vaste klanten sinds de oprichting in 2012. Maak een afspraak om te kijken of het voor jou ook werkt. Er zijn nog een beperkt aantal plekken. Een eerste sessie duurt 1,5 uur exclusief het voor- en eventuele nagesprek (ongeveer 15-30 minuten. De kosten zijn afhankelijk van plaats en tijd. 

Biografie / Over Marian Olijkan

Na 15 jaar lesgeven op MBO en HBO wilde ik meer creativiteit kwijt in mijn werk en startte in 2000 met het ontwerpen en realiseren van interieurs voor bedrijven en particulieren. Vele mooie projecten en een burn-out in 2011 later, pakte ik ter ontspanning mijn oude massage opleiding op. Dit bleek zo goed te werken voor mijzelf als voor de mens op tafel, dat het al snel meer inkomsten genereerde dan mijn ontwerp werk. Ik kon dan ook aan den lijve ondervinden dat een goede massage lichaam, ziel en geest weer in harmonie kan brengen.

AAND8
Marian Olijkan

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.