Persoonlijke groei Communicatie en presentatie

Personal branding advies voor bewuste ondernemers die online goed zichtbaar willen worden
Amsterdam

Wat is bijzonder aan jou en jouw dienstverlening of product? Dat is voor jou zelf best lastig om te verwoorden of te laten zien in beeld. Als ervaren personal branding coach zie ik jouw kansen en mogelijkheden als ondernemer of coach. Ik denk out of the box om jouw toekomstplaatje te schetsen. Veel van mijn klanten zijn al een tijdje ondernemer en willen met hun bedrijf naar het volgende niveau. Zij willen de mogelijkheden verkennen voor hun personal branding om hun zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken.Wat zijn de stappen voor jouw branding waardoor jij meer zichtbaar wordt, een grotere groep mensen bereikt én uiteindelijk meer inkomen krijgt?

Ik ben Brenda Serrée van Branding Diva. Als personal brandingcoach en huisstijl ontwerper leer ik je anders naar je presentatie te kijken en adviseer over waar je verbeteringen kunt treffen om meer verbinding met je ideale klant te krijgen en een professionele bedrijfsuitstraling te hebben. Zo ga je met zelfvertrouwen en plezier naar je next level in je ondernemerschap. 

Ik geef personal branding adviesgespekken, organiseer co-events rond branding zoals een smartphone videotraining. Vraag mijn gratis minicursus personal branding | define your brand aan om te starten met het verhelderen van je doelgroep, missie en onderscheidend vermogen. Natuurlijk doe ik dit met liefde samen met jou in een individueel personal branding adviesgesprek. 

Hartelijke groet, Brenda Serrée 

Branding Diva | personal branding advies en full service ontwerpbureau
Brenda Serrée

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.