Welzijn Feng Shui

Feng Shui advies voor particulieren en bedrijven
Amsterdam

Wist jij dat jouw omgeving een belangrijke invloed heeft op je gezondheid, financiën, carrière en relaties? Als het niet stroomt in een van deze gebieden, dan komt dat vaak door energieblokkades in jouw omgeving.

Naast je omgeving (aardse energie) hebben jouw chinese astrologie (hemelse energie) en jouw eigen menselijke energie (jouw inspanningen om iets van je leven te maken) invloed op hoe jouw leven zal lopen. Ze bepalen ieder voor 1/3 of jij in flow jouw leven leidt of dat er meer obstakels op je pad zullen komen.

Door inzicht in wat er in de sterren staat geschreven, kun je gebruik maken van die krachtige periodes om successen te boeken en je voorbereiden op de mindere periodes om je energie te bewaken. Dit zal je helpen als leidraad bij keuzes die je in je leven maakt. Door daarnaast te zorgen voor optimale Feng Shui van jouw omgeving, wordt je extra ondersteund in al deze periodes. De krachtige periodes worden beter en van de minder krachtige periodes zul je minder ‘last’ ervaren.

En dan komt het aan op jouw eigen acties, normen, waarden en (beperkende) overtuigingen – wat doe jij om iets van je leven te maken. Welke stappen zet je, welke dromen heb je en welke (beperkende) overtuigingen zitten je nog in de weg?

Als je inzicht en energie op al deze niveaus helemaal op orde is, dan zul je je volste potentieel leven en een gevoel van flow, geluk, inspiratie en energie ervaren.

Ik help je daar graag bij!

 

YoY Feng Shui en Styling
Yolanda van Zuijlen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.