Persoonlijke groei Verhuur Accommodaties

Therapeutisch Activiteiten Centrum Amsterdam
Amsterdam

Echt gezien en gehoord worden
Het Therapeutisch Activiteiten Centrum Amsterdam biedt gezinnen die op zoek zijn naar plezier, ontspanning, begeleiding en groei, een unieke, fijne plek.

Het centrum huisvest een groeiende groep professionals die allen een holistische kijk hebben op de mens; en samenwerken in dienst van het kind en het gezin.

Kind, gezin en omgeving kan bij ons terecht voor verschillende therapeutische, psychologische en lichaamsgerichte trajecten. Ook voor homeopathie, coaching, voedingsadviezen; cursussen en behandelingen op het gebied van zwangerschap, massage, yoga, theater, meditatie en mindfulness. Voor kinderen zijn er dans- en speelgroepen, taallessen vertel-uren en film/ spel avonden.

Bent u een therapeut of andere ZZP professional werkzaam met kind en gezin (of netwerk van), en bent u zo nu en dan op zoek naar een fijne werkplek, zonder huurcontracten, met prijzen tussen 7,- en 10,- per uur per ruimte (8 - 50m2)? Vind u het ook belangrijk om holistisch naar de mens te kijken en zo nu en dan samen te werken met anderen? Kijk dan op onze website en neem gerust contact op om langs te komen.  

Therapeutisch Activiteiten Centrum Amsterdam
Betsy Wahlen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.