Persoonlijke groei Psychosociale therapie

Innerlijk kind therapie en traumaverwerking.
Amsterdam

Innerlijk kind therapie en traumaverwerking                                

Welkom op mijn pagina!

Liefdevol leven is leren leven vanuit verbinding met jezelf. Verbinding met jezelf is de verbinding tussen de liefdevolle volwassene en het innerlijk kind. Hoe meer we van ons innerlijk kind gaan houden hoe meer we onze eigenwaarde gaan ervaren.

Liefdevol leven, is leven vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen. Het leert je bewust te zijn van je eigen pijn en er zorg voor te dragen. Het is voor mensen die willen veranderen en pijnlijke ervaringen willen verwerken zodat er ruimte komt voor contact, intimiteit en liefde.

In innerlijk kind therapie, maak ik gebruik van het gesprek, waarbij voelen en ervaren belangrijk zijn en je een dieper inzicht krijgt. Ik maak gebruik van innerlijk kind werk, voice dialogue, lichaamsbewustzijn en meditatie. Mijn eigen ervaring en voelen als mens staat centraal.

Veel mensen hebben te maken met onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden. Dit kan zich uiten , in het je niet prettig voelen, eenzaamheid, terugkerende herinneringen, burn out, problemen in je dagelijks leven, op je werk of in je relatie. 

Het verbinden met je innerlijke kinderen en personen die in je leven, is verrijkend en helend. Traumatische gebeurtenissen kunnen verwerkt worden. 

Bij acute problemen, zoals, angsten, herbelevingen, depressie, eenzaamheid, uitzichtloosheid, kun je contact met me opnemen zodat er opvang en zorg is voor de pijn die in je leeft. Van daaruit kunnen we verder onderzoeken wat je nodig hebt.

Voor meer informatie kijk op;

 

 

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.