Persoonlijke groei Traumatherapie

De wijsheid van je lichaam meenemen in Werk en Leven
Amsterdam

Ben jij iemand die graag je droom wil verwezenlijken in werk en leven? Loop jij er tegen aan dat je dan soms dingen in jezelf tegenkomt die je in de weg staan om daar helemaal voor te gaan?

Somatic Experiencing vormt een waardevolle aanvulling op mijn eerdere opleiding in de medische biologie en op mijn werken met pioniers die hun hart willen volgen en van betekenis willen zijn voor de samenleving. Dan is het fijn om de principes van cocreatie te kennen en daar concreet handen en voeten aan te geven. Ik help je daar graag bij. Maar als pionier/cocreator kun je soms ook dingen in jezelf tegenkomen (zoals vastzittende pijn of emotionele over- of ongevoeligheden) die hun diepere oorzaak hebben in onafgemaakte processen in het zenuwstelsel, welke op hun beurt ook weer kunnen leiden tot belemmerende overlevingsstijlen. De fijne boodschap is dat ik uit eigen ervaring weet hoe deze negatieve spiraal doorbroken kan worden door weer in contact te komen met ons zelfregulerend vermogen dat zo helend werkt. Je lichaam weet de weg. Door weer nieuwsgierig en zonder oordeel naar je lichaam te leren luisteren word je fysiek, emotioneel en mentaal (weer) vrijer en bewuster; vanuit die vrijere staat kun je meer in je meesterschap gaan staan, ook als cocreator.

Omdat sessies bij mij meer coachend dan therapeutisch van karakter zijn, blijf ik bewust buiten het ziektekostenverzekeringcircuit. Je kunt ze wel als scholingskosten opvoeren bij je inkomstenbelasting. 

Compas-sie in Cocreatie
Dr. Anne Stijkel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.