Persoonlijke groei Zijnsgeörienteerde begeleiding

Zijnsgeoriënteerde begeleiding en training
Landsmeer

In mijn praktijk voor levenskunst bied ik meditatie, training en begeleiding voor mensen die in contact met zichzelf en anderen tot bloei willen komen. Het heeft mijn hart om te leven en werken vanuit het besef dat we in essentie vrij zijn. Hoewel dit al zo is, beleven we dat vaak niet zo wanneer we bijvoorbeeld stress ervaren, ons vast voelen zitten in patronen of heftige emoties hebben.

In mijn begeleiding laat ik mensen ook op deze plekken contact maken met die vrije dimensie in henzelf. Hierdoor ontstaat ruimte om met een open vriendelijke blik stil te staan bij wat er in je leeft, te ontdekken wat voor jou van waarde is en hoe je dit wilt leven in je dagelijks leven. Meditatie is een belangrijk onderdeel van mijn aanbod.

Ik beschouw meditatie als een herinnering aan onze vrije aard. Het is een manier om de inspiratie levend te houden en ook om onze geest te trainen. Want hoewel vrijheid inherent is, vergeten we dit snel door onze gewoontepatronen en beschermings-mechanismen. Meditatie is ondersteunend in het koers houden in waar het ons om gaat. Een grote inspiratiebron in mijn leven en werk is Zijnsoriëntatie, een visie die Tibetaans-boeddhistische wijsheid combineert met westerse psychologische kennis. 

Mijn actuele aanbod:
- individuele begeleiding
- relatiebegeleiding
- meditatie in beweging en zitmeditatie
- bewustzijnstrainingen over thema's als:
  * eten en emoties
  * je nee's in relatie 
  * perfectionisme

Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
Jacqueline Vader

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.