Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

bij je beste zelf komen
Amsterdam

 

Mensen komen bij mij als ze in zwaar weer zitten. Ze ervaren problemen of blokkades in werk, relatie(s), familie, stress, burn-out, rouw, depressie, angst, paniek. Dat overkomt de besten. Ik loods ze naar rustiger vaarwater zodat ze zelf – als kapitein op hun eigen schip – weer lekker door kunnen varen. Een stuk lichter en rijker.

Bij je beste weten komen

Hoofdmensen zijn het meestal. Hoofdmensen die goed zijn in hun werk, in controle. Dat heeft ze veel gebracht. Tegelijkertijd merken ze dat ze iets essentieels in hun leven missen. Want pas als je koerst op je intuïtie, kom je daar waar je werkelijk wezen wilt. Iedereen heeft de beste antwoorden al in zich. Mensen hoeven alleen maar de weg terug naar zichzelf te vinden.

Met mijn ervaring als lichaamsgericht psychotherapeut help ik mensen om opnieuw of beter contact te maken met hun lichaam, hun gevoel, hun intuïtie, hun diepste weten.

Sleutel bij dit alles is bewustzijn. Lichaamsbewustzijn, bewust zijn van je handelen en patronen, en bewust zijn.

Kinderen coaching ik ook regelmatig. Natuurlijk betrek ik de ouders daar intens bij. Bij kinderen zitten problemen meestal nog niet zo vastgeroest waardoor het snel weer kan gaan stromen.

 

 

Trudy Heemskerk coaching en training
Trudy Heemskerk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.