Persoonlijke groei Traumatherapie

Lichaamsgerichte traumahealing sessies
Amsterdam

WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ LICHAAMSWERK AMSTERDAM?

Lichaamswerk kan je bewust maken van jouw gevoelsleven, de wijze waarop je omgaat met moeilijke situaties, contact maakt met jezelf en anderen, en jouw relatie met je lichaam. Je kunt veel bereiken met lichaamswerk:

– oplossing van blokkades – verlichting van pijn – inzicht in jouw klachten – inzicht in de oorzaken van de klachten – inzicht in jouw lichaam; hoe het reageert, wat het nodig heeft – liefdevoller contact met jezelf – thuiskomen in je eigen lijf – weldadige ontspanning –

Opgeslagen ervaringen
Jouw lichaam slaat ervaringen op en drukt uit met signalen wat het je aan wijsheid wil zeggen. Lichaamswerk ondersteunt je lichaam bij het vrij laten stromen van deze signalen en ervaringen.

Lichaamswerk sessies
Je lichaam heeft een zelfhelend vermogen en daar maak ik gebruik van in mijn sessies. Daardoor kan het lichaam zijn natuurlijke stroming hervinden, zodat je op eigen kracht verder kunt. In een sessie wordt aandacht besteed aan hoe het met je lichaam is op dat moment. Dit gebeurt door gesprekken, maar vooral ook door aanraking. Wanneer je wordt aangeraakt, komt naar de oppervlakte wat er echt in je leeft.

In een sessie kunnen de volgende dingen voorkomen:
Tijdens de sessie kan het zijn dat je op de behandeltafel ligt en ik je aanraak. Het is geen massage, maar met mijn handen maak ik contact met je lichaam. Doordat ik je aanraak is het vaak veel makkelijker om te ‘horen’ wat je lichaam vertelt. We luisteren hier samen naar, zo krijg je inzicht en gevoel bij wat jouw lichaam jou vertellen wil middels klachten.

Iets voor jou?
Misschien weet je waar je klachten vandaan komen? Of je hebt geen idee wat je lichaam zeggen wil? Samen stilstaan bij je klachten heeft een enorme kracht. Er zijn veel klachten, waar Lichaamswerk Amsterdam je bij kan helpen en ondersteunen:

– pijnklachten of vreemde pijntjes, die niet overgaan – fysieke spanning in je schouders – hoofdpijn, pijn in je onderrug, maagklachten – onrust en niet kunnen ontspannen – slecht slapen – weinig voelen – niet goed verwerkte ervaringen – piekeren en moeilijk contact maken met je lichaam –

Lichaamswerk Amsterdam
Marlies Roosendaal

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.