Gezondheid Osteopathie

Soepel en pijnvrij bewegen
Amsterdam

Heb je klachten waar je al langer last van hebt? Loop je er al enige tijd mee, maar heb je nog niets gedaan? Of juist wel en heeft het nog niet geholpen? Geloof je stiekem dat er niets aan te doen valt?

Ervaring leert dat dit niet hoeft. Vaak zijn juist dit soort klachten met behulp van osteopathie te verhelpen.

De meeste klachten, van hielspoor over buikpijn tot RSI, ontstaan door opgebouwde fysieke of psychische spanning. Verklevingen of blokkades in het lichaam ontstaan, de doorstroming in het bindweefsel vermindert. Dankzij het bindweefsel kan elke individuele cel in je lichaam leven: voeding opnemen, afvalstoffen afgeven, communiceren en zich vermenigvuldigen. Een rem daarop betekent een verzwakking van het zelfherstellend vermogen.

Als osteopaat breng ik de beweeglijkheid en balans in het lichaam terug. Dat doe ik met zachte behandeling van de organen, diepe bindweefselmassage of mobilisaties.

Daarnaast geef ik ook individuele of privéelessen in de MELT Method, een simpele zelfhulp methode om gezond, jeugdig en pijnvrij te blijven.

Mijn consulten duren een uur. Vaak voel je na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering. Soms zijn meer behandelingen nodig, vooral bij langer bestaande klachten.

Wil je weten of ik je bij jouw klachten kan helpen, bel me dan graag.

Osteopathie Michael Pallat
Michael Pallat

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.