Persoonlijke groei Kinderen-Ouders

Breintraining door NeurOptimal-neurofeedback. Ouder-kind samen trainen
Amsterdam

Rust, focus en helderheid in het hoofd, dat is waar Neurofeedback.Amsterdam voor staat!
Bij slaapklachten, emotionele klachten, ADHD en ADD.

In mijn praktijk Centrum de Roos verzorg ik de NeurOptimal neurofeedbacktrainingen in Amsterdam en omstreken voor zowel kinderen als volwassenen. NeurOptimal is de modernste en meest geavanceerde vorm van neurofeedbacktraining die er op dit moment is.

Neurofeedback training is een natuurlijke en volkomen veilige methode om je brein te trainen en fit te houden. Met behulp van de training leren je hersenen om je lichaam, je emoties, je cognitief functioneren en je gedrag harmonieuzer, soepeler en efficiënter te besturen. Je werkt rechtstreeks aan de oorzaak van klachten (zoals bv. gedrag en leerproblemen, slaapklachten, stress) zonder bijwerkingen en zonder medicatie. Het resultaat van een serie trainingen is: rust, focus en helderheid. Je waak/slaapritme herstelt, je angsten reduceren, je ontspant makkelijker, je komt in je kracht te staan. Dit geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Deze resultaten zijn blijvend. Je ervaart persoonlijke groei en innerlijk vrede.

Je hersenen zijn het centrale regelmechanisme van alles in je leven en spelen dus een centrale rol in je geestelijk en lichamelijk welzijn. Door een effectief en efficiënt functioneren van je hersenen, verbetert de kwaliteit van je leven. De effecten hiervan zijn op alle lagen prettig merkbaar: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Je bent van harte welkom voor een gratis orienterend gesprek

 

 

Neurofeedback.Amsterdam
Marijke van Dellen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.