Welzijn Massage

Babymassage en Baby Yoga
Waverveen

Sweet Wellness is een erkende praktijk voor Babymassage en Baby Yoga en biedt verschillende individuele- en groepscursussen voor ouders, workshops en tevens trainingen voor pedagogische medewerkers en verpleegkundigen. Babymassage √©n Baby Yoga hebben positief invloed op een goede lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby. De massage en de yoga oefeningen stimuleren namelijk de spierontwikkeling, het immuunsysteem en de bloedsomloop, maar zorgt ook voor verbetering van de ademhaling en een goede ontwikkeling van de zintuigen. 
Tevens kunnen Babymassage en Baby Yoga erg nuttig zijn voor baby's met darmkrampjes, baby's die zich overstrekken, onrustig zijn, moeite hebben met slapen of veel huilen.
De massage heeft niet alleen positief invloed op de baby, maar ook op de ouder(s). Door je baby te masseren, leer je je kindje beter kennen waardoor je beter kunt inspelen op de wensen en behoefte van de baby. Dit komt de hechting ook ten goede. Bovendien wordt door het bewegen en ontspannen de emotionele band met de baby versterkt.
En wat zal het voor de ouder heerlijk zijn om in het dagelijkse drukke leven even van de vierde naar de eerste versnelling te kunnen gaan.

Sweet Wellness Babymassage en Baby Yoga
Marike den Braber

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.