Welzijn Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)

OostWestWelzijn
Diemen

Matty: "Veel sporttrainingen zijn gericht op een betere conditie, meer kracht of het verfraaien van je uiterlijk. Wetenschappelijk onderzoek naar de ultieme training blijft in ontwikkeling. Via internet en tv wordt je overdonderd door de nieuwste methodes en beste middeltjes om mooier, slanker, gezonder, sterker of mindfuller te worden.
Ik heb van 1988-2002 in de westerse sportwereld en fitnessindustrie getraind en gewerkt. Sinds 2000 is mijn visie op het vergroten van welzijn verrijkt met oeroude Oosterse wijsheden. 
Na 2 jaar westerse medische basis (geneeskunde) gestudeerd te hebben stapte ik over naar Traditional Chinese Medicine TCM (of TCG in het Nederlands), master acupunctuur. Ik beoefende Tai Chi, Chi Kung (Qi Gong), Kum Nye en meditatie. Ik leerde een ontspannen vorm van kracht kennen. Ik kreeg meer stabiliteit en soepelheid in bewegen. Ik ervaarde meer rust, helderheid van geest en emotie. Mijn ademhaling werd dieper en ruimer, ik kreeg meer energie. Nog steeds! Het gebruik van die Oosterse technieken in je dagelijkse bewegingen bevordert je welzijn. Ik snap waarom deze oeroude technieken en oefeningen nog steeds staan als een huis!"

OostWestGym  - Oosterse gymnastiek met Westerse nuchterheid

OostWestMeditatie - vanuit beweging naar stilte 

OostWestCompleet - een totaal programma van 5 trainingen en een individuele sessie (De eerstvolgende start wordt vermeld in de Agenda van deze site. 1-Malige deelame of proeftraining mogelijk).

U bent van harte welkom om een introductietraining te komen doen. Reserveer uw training via mobiel of de website.

OostWestWelzijn
Matty Mandersloot

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.