Persoonlijke groei Coaching - Loopbaancoaching

Loopbaan Coach | Burn-out Coach | Creatief Coach | NLP Coach | noloc erkend
Nes aan de Amstel (amstelveen)

  • Je wilt nieuwe mogelijkheden ontdekken op het gebied van werk.
  • Je wilt graag onderzoeken welke baan beter bij je past, je meer uitdaging geeft.
  • Je loopt steeds tegen soortgelijke problemen aan en wilt dingen anders doen, maar hoe?
  • Je hebt behoefte aan het vinden van een goede balans tussen werk/gezin en je eigen ontwikkeling.
  • Wil je graag je talenten (her)ontdekken en/of verder ontwikkelen

Een Loopbaan coachtraject geeft inzicht in jouw drijfveren, persoonlijke loopbaanwaarden, talenten & vaardigheden. Je gaat herkennen welke mogelijke overtuigingen je nu weerhouden om stappen te zetten in je carrière.

Gemiddeld genomen en afhankelijk van je coachvraag, neemt een coachtraject zo'n 8 sessies in beslag. Iedere sessie duurt ongeveer 1 a 1,5 uur.

De Enneagram kleurentest maakt standaard deel uit van het coachtraject. Deze test geeft een goed beeld van jouw belangrijke drijfveren. Je krijgt meer inzicht in jezelf waardoor je beter keuzes kunt maakt en doelen bepalen. 

Optioneel kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van je geboortehoroscoop tijdens het coachen. Je geboortehoroscoop is een prachtig instrument om jezelf te (her)ontdekken en wellicht op een andere manier te leren kennen. Het geeft inzicht in je talenten en vaardigheden en  thema's waar je, wellicht zonder het je altijd bewust te zijn, steeds weer tegen aan loopt. Vanuit jouw coachvraag zoomen we in op wat jouw horoscoop in potentie te bieden heeft, onderzoek je dat wat voor jou bekend & eigen is en kijk je naar dat wat je in aanleg hebt en graag verder wilt ontwikkelen.

Biografie / Over Britta Boelrijk

Mijn naam is Britta Boelrijk (1972).
Als personal-, loopbaan coach, en trainer begeleid en inspireer ik je graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling rondom werk en persoonlijk leven.

Mijn manier van coachen kenmerkt zich doordat ik mijn praktische en nuchtere insteek combineer met mijn spirituele en creatieve kant. Ik krijg van cliënten vaak terug dat ik sensitief ben, goed kan luisteren, makkelijk verbanden leg en snel tot de kern kan komen.

Ik ben gediplomeerd Life en Loopbaan Coach, NLP Master en heb daarnaast een afgeronde opleiding in de Astrologie (4 jaar) Jungiaanse Psychologie (3 jaar) in het Sjamanisme (Sjamanistisch Healer I & II).

Creativiteit neemt bij mij een belangrijke plek in tijdens het coachen. Creativiteit als het gaat om op andere manieren naar jezelf durven kijken door open te staan voor andere invalshoeken, nieuwe mogelijkheden creëren of het ontdekken van nieuwe onontgonnen terreinen. Daarnaast betekent creativiteit wat mij betreft ook regelmatig zonder vooropgezet plan creëren dmv de kwast, pen, of potlood.

Vanuit mijn kennis met het Sjamanisme en de Jungiaanse Psychologie merk ik hoe belangrijk het is om tijdens het coachen gebruik te maken van visualiseren, schilderen, tekenen, schrijven en ook energetisch en lichaamsgericht te werken. Prachtige methodieken, gericht op het aanspreken van je onbewuste, die vaak op een dieper niveau doorwerken en mede bijdragen dat thema’s die een rol spelen bij het vervullen van de coachvraag in een ander perspectief komen te staan.

Naast het coachen organiseer ik regelmatig creatieve workshops die in het kader van persoonlijke ontwikkeling staan.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: