Persoonlijke groei Coaching - Loopbaancoaching

Burn-out Coach | Loopbaan Coach | Creatief Coach | NLP Coach | noloc erkend
Nes aan de Amstel (amstelveen)

  • Je wilt meer vitaliteit en energie ervaren in je leven
  • Je wilt beter leren omgaan met stress
  • Je wilt nieuwe mogelijkheden ontdekken op het gebied van werk.
  • Je loopt steeds tegen soortgelijke problemen aan en wilt dingen anders doen, maar hoe?
  • Je hebt behoefte aan het vinden van een goede balans tussen werk/gezin en je eigen ontwikkeling.
  • Wil je graag je talenten (her)ontdekken en/of verder ontwikkelen

Een Loopbaan Coachtraject geeft inzicht in jouw drijfveren, persoonlijke loopbaanwaarden, talenten & vaardigheden. Je gaat herkennen welke mogelijke overtuigingen je nu weerhouden om stappen te zetten in je carrière. 

Een Burn-out Coachtraject geeft inzicht in de factoren die geleid hebben tot je burn-out, wat je nodig hebt om te herstellen en wat voor jou belangrijk is om weer met energie, enthousiasme en plezier te werken en te leven.

Creatief Coachen is gericht op het aanspreken van je onbewuste. Ik gebruik hiervoor creatieve werkvormen die op een dieper niveau doorwerken en bijdragen dat thema’s die samenhangen met je coachdoel in een ander perspectief komen te staan. Tijdens het coachen ga je aan de slag met allerlei creatieve opdrachten zoals visualiseren, schilderen, tekenen, schrijven. Je zult ervaren dat je hoofd en hart veel makkelijker gaan samenwerken, je hierdoor op andere manieren naar jezelf gaat kijken en daardoor nieuwe/andere mogelijkheden gaat creëren.

Gemiddeld genomen en afhankelijk van je coachdoel, neemt een coachtraject zo'n 8 sessies in beslag. Iedere sessie duurt ongeveer 1 a 1,5 uur.

 

.

Biografie / Over Britta Boelrijk

Mijn naam is Britta Boelrijk-van Scheppingen (1972).
Als levens-, loopbaan en burn-out coach begeleid en inspireer ik je graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling rondom werk en persoonlijk leven.

Mijn manier van coachen kenmerkt zich doordat ik mijn praktische en nuchtere insteek combineer met mijn spirituele en creatieve kant. Ik krijg van cliënten vaak terug dat ik sensitief ben, goed kan luisteren, makkelijk verbanden leg en snel tot de kern kan komen.

Ik ben gediplomeerd Life en Loopbaan Coach, NLP Master en heb daarnaast een afgeronde opleiding in de Astrologie (4 jaar) Jungiaanse Psychologie (3 jaar) en het Sjamanisme (Sjamanistisch Healer I & II).

Creativiteit neemt bij mij een belangrijke plek in tijdens het coachen. Creativiteit als het gaat om op andere manieren naar jezelf durven kijken door open te staan voor andere invalshoeken, nieuwe mogelijkheden creëren of het ontdekken van nieuwe onontgonnen terreinen. Daarnaast betekent creativiteit wat mij betreft ook regelmatig zonder vooropgezet plan creëren dmv de kwast, pen, of potlood.

Vanuit mijn kennis met het Sjamanisme en de Jungiaanse Psychologie merk ik hoe belangrijk het is om tijdens het coachen gebruik te maken van visualiseren, schilderen, tekenen, schrijven en ook energetisch en lichaamsgericht te werken. Prachtige methodieken, gericht op het aanspreken van je onbewuste, die vaak op een dieper niveau doorwerken en mede bijdragen dat thema’s die een rol spelen bij het vervullen van de coachdoel in een ander perspectief komen te staan.

Naast het coachen organiseer ik regelmatig creatieve workshops die in het kader van persoonlijke ontwikkeling staan.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: