Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Zelfinzicht door Coachen met honden
Aalsmeer

Soms heb je het gevoel dat je de grip op je leven kwijt bent. Je laat wellicht teveel leiden door je omgeving, hebt veel ballen in de lucht te houden.  En je vraagt je op een gegeven af: waar ben ik nog in dit alles? Je wilt veranderen, maar hoe?

Of er gebeurt iets, waardoor je leven volledig op z'n kop wordt gezet. Bijvoorbeeld bij een verlieservaring door scheiding of overlijden van een dierbaar iemand. En je vraag je af: Hoe kan ik nu verder? 

Ik help je jezelf weer terug te vinden. Wie ben jij? Wat wil jij? Ik bied je weer perspectief. Hoe wil en ga je verder? Je krijgt inzicht in wat je tegenhoudt en leert patronen te doorbreken. Je leert je je eigen keuzes te maken en te doen wat past bij jou. Waardoor je weer blij wordt met je leven en met jezelf en vol energie en vertrouwen het leven tegemoet treedt. 

Samen met eventueel mijn hond als co-coach, ondersteun ik bij thema's als stress- en burnoutklachten, loslaten en accepteren, rouw- en verliesverwerking en voor jezelf opkomen (zelfvertrouwen). Ik bied een traject op maat, waarbij ik aansluit wat bij jou past. Ik maakt hierbij gebruik van verschillende invalshoeken uit de mindfulness, Rots en Water, algemene sociale wetenschappen, NLP, communicatiemanagement en haptonomie.  

Mijn hond kan hierin een essentiĆ«le rol spelen. Als voorbeeld, metafoor, oefenmaatje of steun en toeverlaat. 

Biografie / Over Nancy Bakker

Mijn naam is Nancy Bakker-Wulms. Ik woon samen met mijn man, twee zoontjes en hond in Aalsmeer. Heel mijn leven heb ik al een passie voor honden. Daarnaast trekt het mij altijd erg aan als ik merk dat anderen niet lekker in hun vel zitten. Daarom heb ik 2016 besloten om, na mijn loopbaan als communicatieadviseur, te gaan doen waar echt mijn passie ligt: namelijk het coachen van mensen samen met mijn hond Fergie. Ik heb de opleiding Dog Assisted Coaching bij Pets4Care gevolgd. En heb een aantal specialisatiemodules gedaan, zoals trauma; rouw, verlies en loslaten; autisme en mindfulness. Ook heb ik in 2017 de Rots en Water training met succes afgerond en ben ik gecertificeerd Rots en Water trainer.

 

 

Coachhond
Nancy Bakker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: