Gezondheid Horeca & Catering

Catering op maat, kookles en workshops voor kinderen en volwassenen
Amstelveen

Catering Een lunch, borrelhapjes, walking diner, private diner zowel privé als zakelijk verzorg ik graag voor je. Een lunch in een moestuin? Een borrel met de mooiste quiches? Hartige hapjes voor een uitvaart? Je kunt mij ook inhuren om de catering gedurende een familie, vrienden of workshop weekend te verzorgen. Ik informeer je graag over de mogelijkheden. 

Kinderkookles Op speelse wijze kan ik kinderen gezond leren koken. Voor kinderen met sydroom van down en autimse geef ik om de rust te waarborgen bij voorkeur 1 op 1 les. Gezonde pizza maken, kunstwerk maken met fruit, pastasalade & smoothies. Leuk voor een kinderpartijtje of een masterclass op school? Ik bezit een Verklaring Omtrent Gedrag. 

Kookworkshops/les volwassenen Kookles één op één, maar ook met meerdere personen. Je kunt één of meerdere lessen afnemen. Gerechten uit diverse landen komen voorbij. Het her-inrichten van je proviandkast en koelkast met gezonde ingrediënten behoort tot de mogelijkheden. Je kunt ook een cadeaubon bij mij bestellen. Ga alleen of samen een culinair avontuur aan. Doen we binnenkort ons schort voor gaan we koken? Ik zie je graag. Met culinaire groet, Carla 

Biografie / Over Carla Baas

Enthousiast, gedreven én altijd op zoek naar nieuwe smaken. Ontdekken en creëren staat voor wie ik ben. Ik heb een passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Het stroomt door mijn bloed, het zit in mijn DNA. Inspiratie voor het bedenken en schrijven van recepten biedt zich als vanzelf aan als ik iets specifieks ruik, in een museum ben, in kaplaarzen op een akker loop, muziek hoor, of een waanzinnig lekkere wijn drink. Ik gebruik mijn zintuigen en kook bijna altijd met muziek, passend bij de sfeer van het gerecht.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: