Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

Holistische leefstijl- en wandelcoaching
Haarlem e.o. en Amstelveen

  • Wil je graag gezonder leven en beter voor jezelf zorgen maar lukt het steeds maar niet om te beginnen of vol te houden?
  • Wil je graag meer bewegen en je fit en vitaal voelen?
  • Voel je je vaak moe, futloos of juist opgejaagd en gespannen?
  • Heb je veel zorgen of ballen in de lucht te houden?
  • Draait je hoofd overuren, maar komt er steeds minder uit je handen?
  • Bungel jij zelf meestal onderaan op je to-do lijst?
  • Wil je meer balans in jezelf en leven?

Dan is het hoog tijd voor aandacht voor jezelf!

Ik begeleid je op een ontspannen manier naar meer regie over jouw tijd en energie, zodat je in balans en met plezier de dingen kunt doen waar jouw hart naar uitgaat!

Soms kom je op een punt dat je vastloopt of het even niet meer weet. Het is dan fijn als iemand naar je luistert en samen met jou zoekt naar wat voor jou werkt/nodig is om weer verder te kunnen.

Bij mijn wandelcoachsessies gebruik ik de TriA© methode. Dit is een krachtig en effectief stappenplan gericht op een natuurlijke manier van verandering. De essentiële stappen om tot verandering te komen zijn Aandacht, Acceptatie en Actie. Deze methode in combinatie met oefenvormen waarbij ook de natuur wordt ingezet brengt je snel tot de kern van je vraagstuk of probleem en weer in contact met je innerlijke wijsheid en kracht.

Leefstijl-coaching kan ook in mijn coachruimte plaatsvinden. Naast praten maak ik ook gebruik van verschillende oefeningen/opdrachten. 

 

Biografie / Over Manon de Ruiter

Ruim 25 jaar heb ik met hart en ziel gewerkt in de (jeugd)hulpverlening. Gedurende mijn werkzaamheden als maatschappelijk werkster en gezinsbegeleidster heb ik met zeer uiteenlopende mensen, gezinnen en problematieken gewerkt. Hierbij heb ik, net als in mijn privéleven, meermaals ondervonden dat het leven weerbarstig kan zijn. 

In 2016 heb ik vanuit de wens meer rust in mijzelf en mijn leven te krijgen besloten het roer om te gooien. Ik ben toen gestart met de opleiding tot holistisch leefstijlcoach om mijn tools verder uit te breiden en ook andere mensen hierbij te kunnen helpen. De natuur  is een van mijn grootste hulpbronnen om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Slow Sports trainster worden en vervolgens de Masteropleiding tot TriA wandelcoach waren voor mij dan ook natuurlijke vervolgstappen.

Over mijn eigen leerproces kan ik zeggen, dat door het onderzoeken van mijn leefstijl, gewoontes, onrust, obstakels en pijnpunten mijn zelfkennis en uiteindelijk ook de acceptatie van mijzelf enorm gegroeid is. Gedurende dit proces heb ik tevens mijn persoonlijke 'zelfzorg recept' ontwikkeld en stap voor stap in de praktijk gebracht. Met gevolg meer innerlijke rust, balans, veerkracht, ontspanning en plezier in mijn leven.

Mensen (weer) plezier laten krijgen in bewegen en/of begeleiden en bekrachtigen bij het bereiken van hun doelen (groot of klein) geeft mij iedere keer voldoening. Eigenschappen die mij kenmerken en ik inzet bij mijn werk zijn, praktisch, oplossingsgericht, empathisch, positief, oprecht en vrolijk. 

Ik hoop hiermee een bijdrage te leveren aan een zorgzame en liefdevolle wereld!

Manon de Ruiter
Manon de Ruiter

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: