Persoonlijke groei Coaching - Kindercoaching

Coaching voor kinderen en ouders
Aalsmeer

Bloeiend Coachingspraktijk is er voor je kind, maar ook voor jou als ouder of verzorger. Wil je je kind beter begrijpen, wil je weten hoe je moet reageren op het gedrag van je kind, heb je behoefte aan een luisterend oor, of heb je vragen over de opvoeding? Neem gerust vrijblijvend contact op, dan bekijken we samen wat ik voor jullie kan betekenen!

Het is niet voor ieder kind makkelijk om mee te komen met de druk en de hectiek van de wereld waarin wij leven. Misschien zit jouw zoon of dochter niet goed in zijn of haar vel en merk je dat thuis of op school. Met coaching kunnen we werken aan meer zelfvertrouwen, het reguleren van emoties en het beter omgaan met verschillende situaties. Ik nodig je van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen!

Kinderen met autisme, of met een aan autisme verwante stoornis, kunnen ook bij mij terecht. Als gespecialiseerde autismevriendelijke coach ondersteun ik je zoon of dochter bij het zelf vinden van oplossingen voor problemen bij de dagelijkse dingen. Ik stimuleer kinderen om doelen te behalen die eerst onmogelijk leken. Dat kan zijn door een gesprek of door spel. De kinderen bepalen zelf het tempo en ook hier staat een gevoel van veiligheid voorop.

 

Biografie / Over Hilde Bruning-Kroese

Ik ben getrouwd en de trotse moeder van een dochter en een zoon, uit respectievelijk 2013 en 2016. Mijn eigen levenservaring heeft mij op het pad van coaching gebracht en mij gemaakt tot wie ik ben: een positief ingesteld mens met een groot inlevingsvermogen, dat er graag is voor de mensen om haar heen.

Als jongste dochter van een gezin met twee kinderen was mijn plek niet altijd duidelijk. Mijn zus was weliswaar ouder, maar had een verstandelijke beperking, waardoor de rollen eigenlijk omgedraaid waren. Ik was als ‘derde ouder’ erg bezig met haar levensgeluk en probeerde voor haar obstakels weg te nemen. In mijn jeugd is helpen een tweede natuur geworden.

Mijn motto als kindercoach is:

Alles wat je aandacht geeft groeit!
Alles mag en niks moet!
Je bent goed zoals je bent!

 

Bloeiend coaching voor kinderen en ouders
Hilde Bruning-Kroese

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: