Persoonlijke groei Astrologie

Astroloog | Astrologisch Consult | Workshops over astrologie
Nes aan de Amstel (Amstelveen)

Ik vind het iedere keer bijzonder om te merken hoe verrast mensen zijn als ik hen a.d..h.v. hun geboortehoroscoop inzicht geef in hun kwaliteiten, drijfveren en vaardigheden. Hoe deze daarmee inzicht geeft in hun natuurlijke aanleg en daarmee als het ware een blauwdruk vormt van hun leven.

De astrologie heeft als uitgangspunt dat de stand van de sterren en planeten invloed heeft op ons menselijke functioneren. De geboortehoroscoop is een momentopname van de planeten aan de hemel op het moment van je geboorte. Iedere planeet geeft een bepaalde psychologische dynamiek aan jou mee die je hele leven voelbaar is.

Je geboortehoroscoop geeft een bijzonder en uniek totaalbeeld van wat in aanleg aanwezig is,  in wie je bent en in potentie kunt worden. Het is een prachtig instrument om inzicht te krijgen in jouw talenten, kwaliteiten en drijfveren.

Een horoscoop geeft helderheid in wat er zich dagelijks afspeelt, vaak zonder dat je je daarvan bewust bent. Daarmee kan het antwoord geven op datgene waar je, wellicht zonder dat je het je altijd even bewust bent, steeds weer tegenaan loopt. Je kunt het gebruiken als kompas om doel en richting te bepalen. En in moeilijke omstandigheden kan het een uitstekende raadgever zijn bij vragen die je hebt zowel in je privé als in je sociale en maatschappelijke leven.

Naast de diverse mogelijkheden van een astrologisch consult, organiseer ik ook regematig workshops over astrologie.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.