Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Life Coach | Personal Coach | Creatief Coach | NLP Coach | noloc erkend
Nes aan de Amstel (Amstelveen)

  • Wil je een goede balans vinden tussen je werk en je privéleven?
  • Je zelfvertrouwen vergroten en meer leven vanuit je eigen authenticiteit?
  • Wil je graag je (verborgen) talenten (her)ontdekken en/of verder ontwikkelen
  • Je relaties verbeteren of jóuw levenspad ontdekken?

Bij Personal (Life) Coachting staat het vergroten van je persoonlijke effectiviteit centraal. Je krijgt meer inzicht in wat je denkt, voelt en doet. Hierdoor krijg je meer grip op je eigen handelen en ben je beter in staat om datgene wat je wilt te bereiken.

Gemiddeld genomen en afhankelijk van je coachvraag, neemt een coachtraject zo'n 8 sessies in beslag. Iedere sessie duurt ongeveer 1 a 1,5 uur.

De Enneagram kleurentest maakt standaard deel uit van het coachtraject. Deze test geeft een goed beeld van jouw belangrijke drijfveren. Je krijgt hiermee meer inzicht in jezelf en daarnaast biedt de uitkomst ondersteuning bij het maken van keuzes en het bepalen van doelen. 

Optioneel kun je ook voor kiezen om gebruik te maken van je Geboortehoroscoop tijdens het coachen. Je geboortehoroscoop is een prachtig instrument om jezelf te (her)ontdekken en wellicht op een andere manier te leren kennen. Het geeft inzicht in je talenten en vaardigheden en  thema's waar je, wellicht zonder het je altijd bewust te zijn, steeds weer tegen aan loopt. Vanuit jouw coachvraag zoomen we in op wat jouw horoscoop in potentie te bieden heeft, onderzoek je dat wat voor jou bekend & eigen is en kijk je naar dat wat je in aanleg hebt en graag verder wilt ontwikkelen.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.