Gezondheid Orthomoleculaire therapie

Praktijk voor orthomoleculaire adviezen en therapie
Aalsmeer

Orthomoleculaire therapie is een natuurgeneeskundige behandelvorm waarbij natuurlijke voedingsstoffen aangeboden worden aan het lichaam die het optimaal kan gebruiken om gezondheid te herstellen of te behouden; het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Je kunt bij mij terecht met vrijwel alle gezondheidsklachten, maar ook voor het voorkómen van klachten, het gezond ouder worden en het verbeteren van leer- of sportprestaties.

Essentieel voor mij is de persoonlijke aandacht. Een intakeconsult bij mij kan daarom gemakkelijk anderhalf tot twee uur duren. Je krijgt de volledige aandacht, ruimte en rust om je hele verhaal te vertellen. Ik zal doorvragen om niet uitsluitend de klachten helder te hebben, maar juist op zoek te gaan naar de oorzaak.

Om je mee te nemen in het proces leg ik je uit hoe het lichaam werkt en welk werkingsmechanisme verstoord is waardoor de klachten kunnen zijn ontstaan. Naast adviezen voor een goede, gevarieerde voeding krijg je veelal ook advies -tijdelijk- een of meer voedingssupplementen te gebruiken. Ook aanpassing van lifestyle en lichaamsbeweging kunnen onderdeel zijn van het behandeladvies.

Doel is om na enkele consulten de klachten onder controle te hebben en voeding en lifestyle zodanig te hebben aangepast dat je ook op langere termijn klachtenvrij blijft.

Praktijk Transformatie
René Bakker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.