Persoonlijke groei Medium

Love like life never dies!
Aalsmeer

Mediumschap

In 2008 na het overlijden van haar dochter Olivia kwam het Mediumschap op haar pad. Ze heeft toen de 3 jarige Opleiding aan de Academie voor Mediumschap van Jose Gosschalk afgerond, gevolgd door de Mentorship en Advanced Mentorship van Mavis Pittilla. Daarnaast heeft ze ook meerdere weken aan de Arthur Findlay College gevolgd. Mercedes werkt al meerder jaren als Medium.

Intuitieve Ontwikkeling en Transformatie 

Mercedes werkt als Intuitief Coach waar ze haar klanten begeleid om een mooier leven te leiden, doormiddel van het zien van hun aura's kan ze de blokkades weghalen en met hun werken aan hun denk gedachte patronen.  Ze maakt gebruik van verschillende tools om haar hierbij te helpen. Mercedes heeft een Life Coaching studie gevolgd zowel as de Masterclass bij Gabby Bernstein en Marie Forleo en werkt ook al meerdere jaren als Intuitief Coach.

‚ÄčSprituele Ervaringen

Als kind was ze al gevoelig en heeft ze zich altijd anders gevoeld. Een paar weken na het overgaan van haar dochter, begon ze de aanwezigheid van overledenen te voelen. Ze kreeg contact met haar overleden opa en over-grootoma en leerde dat alles voor een reden gebeurd.  Ze ervaarde toekomst voorspellingen en wist dingen van mensen zonder dat ze het zou kunnen weten.   Dromen en synchroniteiten moedigden haar aan om het spirituele pad te nemen en ze voelde heel sterk dat ze geleid werd om haar verder te ontwikkelen om mensen te helpen en te inspireren. Jose Gosschalk en Mavis Pittilla hebben haar hierbij begeleid.

 

Mercedes Sharrocks
Mercedes Sharrocks

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.