Persoonlijke groei Massage

Tides massage
Aalsmeer

Massage wordt al eeuwen gebruikt om te ontspannen. Maar je hebt er ook echt baat bij. Spieren, huid en bloedsomloop worden gestimuleerd. Je wordt uitgenodigd om je bewust te worden hoe het met jou gaat. Zijn er klachten? Een klacht kan een signaalfunctie hebben. Door massage en dus door aanraking komt er ruimte voor bewustwording. Holistisch wil zeggen 'heel'. Er is aandacht voor het geheel en niet alleen voor een klacht of een stukje van je lichaam. We zien dat alles met elkaar in verbinding staat en ook elkaar beinvloedt. Lichaam en geest onlosmakelijk verbonden. Er is zonder oordeel, aandacht voor de hele mens!

Hotstone is massage met warme basalt stenen. Basalt is een ijzerhoudend, vulkanisch gesteente. De stenen houden hierdoor de warmte goed vast. Eb en vloed maakten de stenen glad, rond en wat plat. Ik masseer met de stenen en leg ze op delen van het lichaam. Dit geeft een aangename warmte en een diepe ontspanning. Hierdoor doen de stenen en mijn handen gelijktijdig hun werk.

Cupping is een prettige behandeling om te ontvangen omdat er geen grote kracht naar binnen toe gegeven wordt, maar het weefsel rustig opgetild wordt. Effectief op pijnklachten, stijfheid, vermoeidheid en verklevingen. Na een behandeling voel je je ontspannen, soepel en energiek.

 

Tides Massage
Marianne de Vries

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.