Persoonlijke groei Healing en reading

Bewustwording d.m.v. integrale massages en healingen. Transformeren en loslaten.
Leusden

Herken je dit: die eeuwige stress, het eindeloos moe zijn, rusteloosheid, een overladen hoofd, tijd tekort hebben, een te volle agenda, op je tenen lopen, vage lichamelijke pijntjes? Het gevoel van een (verloren) race tegen de klok? Elke keer weer in diezelfde valkuil trappen?

Wil je dit: rust, energie, stilte in je hoofd, een pijnvrij lijf, ontspanning? De mogelijkheid los te komen van je conditioneringen en overtuigingen en je valkuil vóór te zijn? Bij Sassense werken we met energiewerk en integrale massage aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Je ervaart meer vrijheid, plezier en ontspanning. Je laadt weer op en voelt je energieker. 

Cliënt: '.... Het [= de healingen, SB] heeft mij ontzettend veel gebracht en nog steeds.... Het is een leerproces wat door gaat. Ik durf nu veel meer bij mijn gevoel te komen, om er ook over te praten. Ik sta steviger in mijn schoenen, durf me uit te spreken en laat me niet meer zo meeslepen in situaties....'.

Op mijn website kun je onder de tab Ervaringen meer reviews lezen hoe cliënten sessies bij Sassense ervaren.

90% van de zorgverzekaars vergoedt sessies bij Sassense, zie je aanvullende verzekeringen onder alternatieve geneeswijze.

Sassense, praktijk voor massage en bewustzijnswerk
Saskia Bakker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.