Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Teamcoaching voor Horeca en Catering
Amersfoort

Vandaag de dag moet er meer gepresteerd worden met minder middelen. Dat kan nog een hele uitdaging zijn. Hoe krijg je het voor elkaar? Leer hoe je je werk in kan richten en hoe je jouw team kan leiden naar topprestaties. Leer te kijken naar de onderliggende laag zodat je weet waar je moet ingrijpen, bijsturen en motiveren. Als mensen zich verbonden voelen, erkent en van toegevoegde waarde kan je samen zoveel meer bereiken wat onherroepelijk leidt tot betere service en dienstverlening. Uiteraard zie je dat weer terug in de cijfers.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bekijk mijn website of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Ik licht graag mondeling toe wat ik doe en hoe ik voor jou van toegevoegde waarde kan zien.

Met vriendelijke groet,

 

Joan Verspaget

Biografie / Over Joan Verspaget

Al meer dan 26 jaar ben ik werkzaam in de horeca en catering, waarvan al 15 jaar leidinggevend. Ik heb de veranderingen gezien en zelf ervaren. Toch heb ik al die jaren doelstellingen en rendementverbeteringen weten te realiseren waarbij plezier in het werk echt een essentieel onderdeel is gebleven. Zowel voro mezelf als voor mijn medewerkers die ik heb mogen aansturen.Juist met plezier krijg je vleugels en ben je samen tot grote prestaties in staat. Vandaag de dag zie ik managers hiermee worstelen. De werkdruk blijft groeien en als je dit lastig vind dan wordt het echt tijd om te kijken hoe het anders kan. Ik heb naast mijn hotelschool en jaren ervaring mezelf verder gespecialiseerd in het systemisch werken/ coachen. Voor mij vielen daardoor aardig wat puzzelstukjes op zijn plek. Dee kennis en ervaring deel ik graag, zodat iedereen weer met plezier aan het werk is.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Lieve groet,

Joan Verspaget

 

 

 

Joan Verspaget
Joan Verspaget

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.