Persoonlijke groei Massage

Massage (bindweefsel) MER voor lichamelijke klachten en Transformatie
Ermelo

* Ontspannings massages en/of Transformerend lichaamswerk *

Ontspannings Massage: Ik werk dus holistisch dat wil zeggen met "het geheel" niet alleen lichamelijk maar ook nodig ik uit om het emotionele, mentale en spirituele mee op tafel/op de mat mee te nemen zodat alle lagen kunnen openen en weer in balans kunnen komen. Er wordt op zowel huid, spieren, bindweefsels, releasepunten, energiebanen en organenals op emotioneel en energetisch niveau gewerkt. Zodat het lichaamseigen zelfherstellende vermogen weer wordt geactiveerd.

- Transformatief Lichaamswerk: MER (MyoFacial Energetic Release) Ademwerk en de-Armouring

Ruimte makend voor jezelf via release; het vrijlaten van spanningen, stress, blokkades, pijn, verkramping, trauma en wat er ook los en weer stromen mag. Stress en emotionele/mentale blokkades kunnen veranderen en loskomen zodat je weer lekkerder in je vel zit. (ofwel je hele gestel krijgt een reset).

MER: Een diepe fascia/weefsel massage waar verkrampte delen in het myofascie (spierbindweefsel) weer kunnen ontspannen. We  zoeken n.a.v. de klacht de verkrampte delen (oorzaak en/of gevolg pijn) op.  Dan werk ik langzaam en diep met druk en warmte op deze plekken en vraag de client bewust mee te ademen en evt beweging te geven zodat deze plekken (en hele lichaam) kunnen smelten en ontspannen. Dit samenspel is nodig om het fascia te "unwinden". Pijn en verkeerde houding kunnen heel snel veranderen en je zult meer ruimte ervaren, deze sessies duren 1,5/2 uur

 

Biografie / Over Sanna Holdert

Sanna (1975) werkt met transformational bodywork dmv: Yoga, Massage, MyoFascialEnergeticRelease, de-armouring, Ademwerk, DansMeditatie en Vrouwenwerk

Als Yogalerares (sinds 2007)  en Masseuse/Bodyworker (sinds 2005)  is de weg naar zelf-ontwikkeling steeds groter geworden en lijkt alleen maar groter te worden terwijl de weg naar binnen steeds simplistischer lijkt te zijn maar niet altijd de simpelste manier van "doen en zijn" in deze wereld van vandaag.

Met de Natuur en Zelfbewustwording als inspiratie geeft zij haar lessen en sessies. Deze zijn gericht op het balanceren van het lichaam op lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau. Ik werk op gevoel (intuïtief) en in contact met de cliënt..

Bodymindawareness
Sanna Holdert

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: